Yaklaşık 2 hafta önce 5 Liraya 500 Lira tutturdum NBA'den
Yanlış hatırlamıyorsam 7 Maç 101 oran tutturmuştum.Şimdi size Murhpy kanunu açıklıyorum arkadaşlar;
Olay şöyle gerçekleşti ; Kuzenim dedi ki 'Mert hesabım da para yok, sen kendi Bilyoner hesabına 20 TL at ben sana elden vereyim.' Bende dedim ki ; Sen bana o parayı verme ama bu 20 TL'nin 5 lirasıyla ben oynarım.Tamam dedik, o oynadı bende oynadım.
Kendisi iki tane kupon yaptı, bu kuponların toplamı 150 TL idi.Bende 5 Liraya yukarıda bahsettiğim 500 TL'lik kuponu yaptım.Efenim saat gece 4 oldu ve ben sadece 2 maça kaldım.Fakat o kadar inanmıyorum, o kadar bir beklentim yok ki, sabah bakarım deyip uyudum.Düşünün o kadar heyecansızım.Tutmayacak biliyorum diyorum.
Sabah saat 10 gibi Kuzenimin 'Galk lan zengin olduk galk' demesiyle gözlerimi açtım. ''Oğlum hesaba girdim 20-25 Tl bir para bekliyordum bir baktım 600 TL yazıyor (Küsuratlı aslında ama yazmıyorum) dedi.Mutlu bir şekilde kahvaltımızı yapıp, parayı da 300 - 300 kırıştık.İlaç gibi geldi para.Hem evin ihtiyaçlarını aldık hemde cebimize harçlık kaldı.Bir daha da tutturamadım.
Yani diyeceğim o'dur ki ; Murphy Kanunun dediği gibi ''Beklenti yükseldikçe kazanma ihtimalin düşüyor''