Bilmem. Ben her şeye açığım.Yani sence öyle dememiş midir?
Bilmem. Ben her şeye açığım.Yani sence öyle dememiş midir?
Ben o lafı dediğine %51 ihtimal veriyorum. Bence demiştir, çünkü havadan gelen bir şey değil arkaplanı da var.Bilmem. Ben her şeye açığım.
Senaryo çiziyorlara da inanırım dediğine de inanırım demediğine de inanırım. Her şey mümkün.Ben o lafı dediğine %51 ihtimal veriyorum. Bence demiştir, çünkü havadan gelen bir şey değil arkaplanı da var.
Tamam işte aramızdaki fark %1Senaryo çiziyorlara da inanırım dediğine de inanırım demediğine de inanırım. Her şey mümkün.
Ne o tebessüm yolcu. Cık cık.Tamam işte aramızdaki fark %1
Masum ve makul bir gülümseme Gittikçe iğrençleşiyorum.Ne o tebessüm yolcu. Cık cık.
Kısıtlama şansları yok.Eskiden bu tip mevzuların olmayışının sebebi Cap sistemi.Şimdi çok fazla arttı Cap.Çer çöp bile 20m falan alıyor ki 20m superstar maaşı idi bir zamanlar.Şu K.Durant ile Green'in maç sonu tartışması sonrası uzatmalara takım sahaya çıkarken Durant'in "This is why i am out!" dediği anlaşılıyor Millet hemen Durant-Lebron demeye başlamış Gerçekten artık devir süper takımlar devri herhalde. Belki biraz daha kısıtlarlar bu tip şeyleri ileride.
https://www.instagram.com/p/BqNeo9DnDbs/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1vzqyt3lx3e0eMasum ve makul bir gülümseme Gittikçe iğrençleşiyorum.
Westbrook'u kastediyor denmiş bazı yerlerde, daha mantıklı. Bunun için kaçmıştım Okc'den diyor herif yani.Şu K.Durant ile Green'in maç sonu tartışması sonrası uzatmalara takım sahaya çıkarken Durant'in "This is why i am out!" dediği anlaşılıyor Millet hemen Durant-Lebron demeye başlamış Gerçekten artık devir süper takımlar devri herhalde. Belki biraz daha kısıtlarlar bu tip şeyleri ileride.
İşte kendin dedin, cap'i düşürebilirler diye düşündüm ben.Kısıtlama şansları yok.Eskiden bu tip mevzuların olmayışının sebebi Cap sistemi.Şimdi çok fazla arttı Cap.Çer çöp bile 20m falan alıyor ki 20m superstar maaşı idi bir zamanlar.
Bana nispet mi yapıyorlar nedir yani
Bak bu mantıklıymış harbiden, tuttum bunu. Tabi aralarında bir şey olmasa da yıl sonu ayrılmayacak diye bir kaide yok orası ayrı.Westbrook'u kastediyor denmiş bazı yerlerde, daha mantıklı. Bunun için kaçmıştım Okc'den diyor herif yani.