Dünkü adam hep vardı aslında. Bir şeyler kötü gittiğinde ortaya çıkarıyor.Chris Paul çok sempatik bi oyuncudan nasıl bu kadar itici biri haline geldi hala şaşırıyorum.
Ne zaman sempatikti ki? Cidden anımsamıyorum öyle bir şey. Hiç sevmiyorum bu arkadaşı ben.Chris Paul çok sempatik bi oyuncudan nasıl bu kadar itici biri haline geldi hala şaşırıyorum.
Dünkü adam hep vardı aslında. Bir şeyler kötü gittiğinde ortaya çıkarıyor.
Hatta Kings taraftarı varsa burada iki dakika sövüp gidebilir.
New Orleans zamanları o vasat takımla yaptıkları falan beni aldatmıştı sanırım. Tabi yeteneklerinin de payı büyük olsa gerek. Ya da o zamanki New Orleans formasının güzelliği ve David West ile oluşturdukları ikili de katkıda bulunmuş olabilirNe zaman sempatikti ki? Cidden anımsamıyorum öyle bir şey. Hiç sevmiyorum bu arkadaşı ben.
Abartmadın mı biraz? Niye hiç sevmedin bilmek isterdim. Bu şovun en nadide parçalarından kendisi.Ne zaman sempatikti ki? Cidden anımsamıyorum öyle bir şey. Hiç sevmiyorum bu arkadaşı ben.
Aldatmamış yav abartmayalım neler neler yaptı adam izlemişsin zatenNew Orleans zamanları o vasat takımla yaptıkları falan beni aldatmıştı sanırım. Tabi yeteneklerinin de payı büyük olsa gerek. Ya da o zamanki New Orleans formasının güzelliği ve David West ile oluşturdukları ikili de katkıda bulunmuş olabilir
Sevmiyorum kişiğini adamın yav. Acayip itici.Abartmadın mı biraz? Niye hiç sevmedin bilmek isterdim. Bu şovun en nadide parçalarından kendisi.
Yani şu son girdiğimiz sezon hariç nasıl bir iticilik gösterdi hiç sevilmeyecek kadar onu anlamadım işte.Sevmiyorum kişiğini adamın yav. Acayip itici.
Yok oyununa laf yok zaten New Orleans zamanı çok severdim. Ama kişiliğinden gerçekten nefret ettim, ligin en çirkef oyuncularından biri.Aldatmamış yav abartmayalım neler neler yaptı adam izlemişsin zaten
Dünkü olayı diyorsan, Rondo ile sorunu 10 yıldan daha eski bildiğim kadarıyla. O yüzden Rondo hiç beklemeden yumruk attı.Yok oyununa laf yok zaten New Orleans zamanı çok severdim. Ama kişiliğinden gerçekten nefret ettim, ligin en çirkef oyuncularından biri.
Sadece dünkü olay değil ya. Hatta dünkü olay hiçbir şey. Ve yine de dünkünde başlatan Rondo değildi Melo konuşurken yanlışlıkla tükürüyor C.Paul'e, o da Rondo yaptı zannedip olayı başlatıyor.Dünkü olayı diyorsan, Rondo ile sorunu 10 yıldan daha eski bildiğim kadarıyla. O yüzden Rondo hiç beklemeden yumruk attı.