Öyle diyorsan öyledir.Yok be Ben çirkef ve hırçın oyuncuları ayırırım. Boogie hırçın ama çirkef değil mesela. Green ise ikisinde de mahir
Öyle diyorsan öyledir.Yok be Ben çirkef ve hırçın oyuncuları ayırırım. Boogie hırçın ama çirkef değil mesela. Green ise ikisinde de mahir
Est.Öyle diyorsan öyledir.
Ben de üzüldüm ya. Çok seviyordum. Artık Lakers'ı da takip edeceğiz mecbur. Lebron diye biri gelmiş, iyi diyorlar. Tanımam etmem.@amaneden McGee Lakers'a gitmiş sattı bizi.
Bir tarafta Curry ve Durant varken diğer tarafa bakmaya gerek yok bence Bu seneki final serisinden sonra baya umutluydum McGee için ama adam anında sattı, zoruma gitti.Ben de üzüldüm ya. Çok seviyordum. Artık Lakers'ı da takip edeceğiz mecbur. Lebron diye biri gelmiş, iyi diyorlar. Tanımam etmem.
Parker'ın gitmesine kaç puan?
Na malum adamın sattığı yav.Bir tarafta Curry ve Durant varken diğer tarafa bakmaya gerek yok bence Bu seneki final serisinden sonra baya umutluydum McGee için ama adam anında sattı, zoruma gitti.
Parker'ın gitmesi isabet oldu benim açımdan. Artık bir salsın ya SAS'ı. Yeni yüzler görelim.
Benim gözümde öyleNa malum adamın sattığı yav.