Valla gelecek yılın şampiyonunu belirleyecek en önemli gelişme ama yine de sen bilirsinGram umrumda olmaz Nereye giderse gitsin
Valla gelecek yılın şampiyonunu belirleyecek en önemli gelişme ama yine de sen bilirsinGram umrumda olmaz Nereye giderse gitsin
Bir şey olmaz. GSW bu sene geçen seneye göre form düşüklüğü/salmışlık yaşadığı için öyle görünüyor. Geçen seneki ritmi bulurlarsa karşısındakilerin önemi yok. Şu üçlüyü ellerinde tutup sağlam 1-2 takviye daha yaparlarsa zaten ezip geçtikleri ligi daha bir başka ezerler O yüzden ben takmıyorum nereye gideceğini. Lakers diyorlar ama umarım gitmez. Laker'ı severim o yüzden oraya gitmesini istemiyorum.Valla gelecek yılın şampiyonunu belirleyecek en önemli gelişme ama yine de sen bilirsin
Mesele zaten Golden State'in bu şampiyonluktan sonra daha da formunun düşmesinin daha yüksek olasılık olması. Çünkü rehavetten ve aşırı güçlü olmalarından kaynaklanıyor bu durum. Bi çözüm bulabilirler belki ama düşük ihtimal. Zaten bu yıl bütün sene çözüm bulamadı Kerr duruma.Bir şey olmaz. GSW bu sene geçen seneye göre form düşüklüğü/salmışlık yaşadığı için öyle görünüyor. Geçen seneki ritmi bulurlarsa karşısındakilerin önemi yok. Şu üçlüyü ellerinde tutup sağlam 1-2 takviye daha yaparlarsa zaten ezip geçtikleri ligi daha bir başka ezerler O yüzden ben takmıyorum nereye gideceğini. Lakers diyorlar ama umarım gitmez. Laker'ı severim o yüzden oraya gitmesini istemiyorum.
Hallederler bir şekilde ya. İş buralara gelsin yeter ki.Mesele zaten Golden State'in bu şampiyonluktan sonra daha da formunun düşmesinin daha yüksek olasılık olması. Çünkü rehavetten ve aşırı güçlü olmalarından kaynaklanıyor bu durum. Bi çözüm bulabilirler belki ama düşük ihtimal. Zaten bu yıl bütün sene çözüm bulamadı Kerr duruma.
Seri başlamadan bitmişti zaten :/Maç biteli asır oldu.