Ben nefret etmiyorum hatta oyun stilini çok beğeniyorum, izlemekten zevk alıyorum ama şu faul almak için attığı taklalardan da nefret ediyorum tabi Ama ondan çok Chris Paul, bu şeyi o daha çok abartıyor ve ilaveten acayip çirkef. Maalesef. Lige ilk girdiği zamanlardan itibaren hep en sevdiğim oyunculardan olmuştur, kaybettikçe bozuldu. Eski New Orleans takımında çok sempatikti mesela.Bu Harden tam hırsız ya. Bir ben mi nefret ediyorum şu adamdan?
Ya abi rakibin pozisyon hatasından üstüne gidip faul alırsın da atışı yaptıktan sonra ayağını bilerek adama takıp faul almak hangi seviyede adilik? Bunu yiyen hakemler de var onlar ayrı mesele. Oruçlu oruçlu sövüyoruz arkadaş deli etti beni.Ben nefret etmiyorum hatta oyun stilini çok beğeniyorum, izlemekten zevk alıyorum ama şu faul almak için attığı taklalardan da nefret ediyorum tabi Ama ondan çok Chris Paul, bu şeyi o daha çok abartıyor ve ilaveten acayip çirkef. Maalesef. Lige ilk girdiği zamanlardan itibaren hep en sevdiğim oyunculardan olmuştur, kaybettikçe bozuldu. Eski New Orleans takımında çok sempatikti mesela.
Ve genel olarak Houston çirkef bi takım, o taraflarını hiç sevmiyorum.