yyolcu 6 May 2018 #1,762 H1dalg0 dedi ki: Maçın güzel olmasının nedeni hakemler temasa izin veriyo zırt pırt düdük çalmıyolar. Genişletmek için tıkla ... Genelde NBA'de zırt pırt düdük çıkmaz zaten ------- Maç sonuna bak laaaan ne biçim maç bu Playoffffff!!
H1dalg0 dedi ki: Maçın güzel olmasının nedeni hakemler temasa izin veriyo zırt pırt düdük çalmıyolar. Genişletmek için tıkla ... Genelde NBA'de zırt pırt düdük çıkmaz zaten ------- Maç sonuna bak laaaan ne biçim maç bu Playoffffff!!
Integrale 6 May 2018 #1,766 H1dalg0 dedi ki: Brad stevens hocam son top çiz de al maçı. Genişletmek için tıkla ... Aldı cidden.
yyolcu 6 May 2018 #1,768 Simmons kaldıramadı bu seviyeyi ve sene bitti Sixers için. Favori çaylağım Tatum'sa aynen devam Duncan'a benzetiyorum gösterişsiz, mütevazı ve efektif oyunuyla. Bu arada hocama saygılar, Horford da çok büyük adam
Simmons kaldıramadı bu seviyeyi ve sene bitti Sixers için. Favori çaylağım Tatum'sa aynen devam Duncan'a benzetiyorum gösterişsiz, mütevazı ve efektif oyunuyla. Bu arada hocama saygılar, Horford da çok büyük adam
yyolcu 6 May 2018 #1,770 NBA tarihinde konferans finali gören en vasat kadro olacak herhalde ya bu Boston Düşündükçe gülesim geliyor.
NBA tarihinde konferans finali gören en vasat kadro olacak herhalde ya bu Boston Düşündükçe gülesim geliyor.