Ben de sabah ozetine baktim yutupdan.Lebronu da güzel yaraladılar şimdi.
Biraz baktım da keyif alamadım maçtan.
Lebron un oldugu bir takim boyle önemli bor macta 3 ceyrektw 67 sayi atabilmis. İnsan hayret ediyor
Ben de sabah ozetine baktim yutupdan.Lebronu da güzel yaraladılar şimdi.
Biraz baktım da keyif alamadım maçtan.
Kariyerinde 6 defa 7. maça çıkmış. 06 Detroit ve 08 Boston serilerini kaybetmiş. 12 Boston, 13 Indiana, 13 San Antonio, 16 Gsw serilerini kazanmış.Bir tarafta Lebron varsa o 7.maç kazanılır.Bir tane yedinci maç keybetmişti yanılmıyorsam.08 Boston serisiydi galiba.
06 detroit serisini hatırlamıyorum.En çok üzüldüğüm de 08 Celtics serisi.Kobe-Lebron finali için az dua etmemiştik.Lebron mu Kobe mi kartışmalarının baya baya dillendirildiği zamanlardi.Zalım Paul Pierce.Bir neslin hayallerini söndürdün :/Kariyerinde 6 defa 7. maça çıkmış. 06 Detroit ve 08 Boston serilerini kaybetmiş. 12 Boston, 13 Indiana, 13 San Antonio, 16 Gsw serilerini kazanmış.
Sorma ya bi de üstüne finalde sakat numarası yapmıştı bi maçta06 detroit serisini hatırlamıyorum.En çok üzüldüğüm de 08 Celtics serisi.Kobe-Lebron finali için az dua etmemiştik.Lebron mu Kobe mi kartışmalarının baya baya dillendirildiği zamanlardi.Zalım Paul Pierce.Bir neslin hayallerini söndürdün :/
Curry bu turda yetişmiyor muydu ya? Ben mi yanlış hatırlıyorum?Uzun zamandır GSW izlemiyordum 1.5 hızında oynuyorlar sanki Dışarıdan şut sokmakta zorlanan Nop'u içerde boğdular resmen. Ayrı bir seviyede oynuyorlar üstelik Curry yokken.
Saldır IndianaCavs-Indiana 7. maç:
http://buffstreamz.com/watch/nba-45.php