Ya kendisi de bir numara sözde yüzük sayısı eline sığmayan adam var.Jordan Kobe>Lebron demiş.Bunun sebebine de 5>3 demiş ahahhaa.
Noris Cole>Durant mi Jordancım ?
Basketbolcuların basketi bıraktıktan sonra konuşmalarını yasaklamaları lazım.Barkleyde saçmalıyor Şhaq da.Ya kendisi de bir numara sözde yüzük sayısı eline sığmayan adam var.
Katılıyorum tamamen.Basketbolcuların basketi bıraktıktan sonra konuşmalarını yasaklamaları lazım.Barkleyde saçmalıyor Şhaq da.
Bu yüzden Duncan a büyük saygım var.Adam sessiz sedasiz beş yüzük iki mvplik aldı,sessiz sedasız bıraktı gitti.Bana göre şu an Kobeden de Lebrondan da önde zaten playerlık olarak.Kobenin olayı bitti de Lebron için tek şans şu Gswyi geçmek olur.Oda çok zor şu şartlar altında.
Duncan gibi mütevazi ve ağırbaşlı bir adam zor bulunur. Saygıyı hak ediyorBasketbolcuların basketi bıraktıktan sonra konuşmalarını yasaklamaları lazım.Barkleyde saçmalıyor Şhaq da.
Bu yüzden Duncan a büyük saygım var.Adam sessiz sedasiz beş yüzük iki mvplik aldı,sessiz sedasız bıraktı gitti.Bana göre şu an Kobeden de Lebrondan da önde zaten playerlık olarak.Kobenin olayı bitti de Lebron için tek şans şu Gswyi geçmek olur.Oda çok zor şu şartlar altında.