Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Bu GSW yi yenecek takım yok. Bi ihtimal 2014 spurs zorlar. Adamları 1 maç yenmek için 10 tane rekor kırdı Cleveland :/
Şu an için yok evet.Yukarda bahsedilen takımlardan her biri çok rahat ezer.Yener demiyorum ezer :D
Çok abartılıyor bu GSW.Çünkü ligde savunma yapmayı bilen komplike bir takım yok.Herkes hücum yaparak yenmeye çalışıyo.Cavs gibi rekor kırmazsan da o iş zor.
Ayrıca seneye ben finallere çıkamayacaklarını düşünüyorum.Sas çok sağlam bir takım kuracaktır.

2001 yılında beri aktif olarak NBA takip eden birisiyim. Fab four takımı başarısız oldu evet karşılarında NBA en iyi savunma takımı vardı unuttun heralde? 2004 Detroit'in finallerde eleyemeyeceği bir tane takım göster bana? Gösteremezsin çünki o takımın alamayacağı takım yok. 2012 senesinde takım için abartıya gerek yok. Ömrünün sonuna gelmiş bir Nash ve hayatı boyunca laçka olan Howard var. Fizik olarak mükemmel olabilir ama profesyonellik açısından tam bi fiyasko. Anca gidip ufak çocuklara blok vursun Kariyerinin ilk yılları dışında hep vasat performans gösteren bir oyuncu. Atlanta'da ki halleri de ortada. Küçümsediğin adam 4 tane kırık parmağıyla maç kazandıran bir adam. Kısacası Kobe'nin azmi ve hırsına rakip olacak bir oyuncu daha yok. Bana göre NBA gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur ve bir daha da kendisi bir oyuncu gelmeyecek. Ha bu arada bunları söyleyen kişi Miami Heat taraftarı Wade hayranı birisi. Gerektiğinde objektif olabilmek lazım.
Ben de 2000 den beri takip ediyorum.Efsane Raptors-Siksers serisi ile beraber.Sonuçta efsane bir kadrosu vardı Lakersin aynı şu anki Gsw gibi.Bunu kullanamamış olması veya karşıdaki takımın savunmasının çok iyi olması bir şey ifade etmez ki bir sene sonra Spurs aldı yüzüğü aynı adamlardan.Demek ki yenilebiliyormuş bu takım.İkinci Fab4 u ise hayatta yedirmem o işleri geçeceksin.Formunun zirvesine yakin bir Howard yaşlı olsa da hala iş görecek olan Nash.Atlantada veya Roxta yaptıkları beni ilgilendirmiyor ki keza uzun süreli sakatlik yaşamıştı o dönemler.

Bende Grizz fanı Carter hayranı adamim ama övülmesi gerekeni över yerilmesi gerekeni yererim.Kobe de Lebron da asla bir Jordan etmeyecekler.Ne oyun karakteri ne de oyun kazanma becerisi olarak.6-6 fazlaca yeterli.

Ben de 2000 den beri takip ediyorum.Efsane Raptors-Siksers serisi ile beraber.Sonuçta efsane bir kadrosu vardı Lakersin aynı şu anki Gsw gibi.Bunu kullanamamış olması veya karşıdaki takımın savunmasının çok iyi olması bir şey ifade etmez ki bir sene sonra Spurs aldı yüzüğü aynı adamlardan.Demek ki yenilebiliyormuş bu takım.İkinci Fab4 u ise hayatta yedirmem o işleri geçeceksin.Formunun zirvesine yakin bir Howard yaşlı olsa da hala iş görecek olan Nash.Atlantada veya Roxta yaptıkları beni ilgilendirmiyor ki keza uzun süreli sakatlik yaşamıştı o dönemler.

Bende Grizz fanı Carter hayranı adamim ama övülmesi gerekeni över yerilmesi gerekeni yererim.Kobe de Lebron da asla bir Jordan etmeyecekler.Ne oyun karakteri ne de oyun kazanma becerisi olarak.6-6 fazlaca yeterli.
Gece yazacam cevap şimdi cok duramiycam

2001 Lakers, 2004 Detroit, 99 Spurs, 96 Bulls... İlk aklıma gelenler bunlar. Ayrıca batı finalinin ilk maçında da gördük, Kawhi sakatlanana kadar fark hep 15-20 sayı bandındaydı :/ Yenilmez değiller kesinlikle.
Şu saydığın takımların nefesi bile yetmez GSW karşısında.
Şu an için yok evet.Yukarda bahsedilen takımlardan her biri çok rahat ezer.Yener demiyorum ezer :D
Çok abartılıyor bu GSW.Çünkü ligde savunma yapmayı bilen komplike bir takım yok.Herkes hücum yaparak yenmeye çalışıyo.Cavs gibi rekor kırmazsan da o iş zor.
Ayrıca seneye ben finallere çıkamayacaklarını düşünüyorum.Sas çok sağlam bir takım kuracaktır.
Savunma yapmayı bilen diye bir şey yok hangi birisine yapacaksın? Değişen basketbolun en büyük takımı GSW adamları savunamıyorsun.

Bence Shaq veya o tip bi uzun bu takıma karşı etkili olamaz. GSW savunması topa baskıda mükemmel iş yapıyor, Shaq top aldığında(alabilirse) kesinlikle ikili sıkıştırma gelirdi. Ve genelde açık vermiyor GS ikili sıkıştırma yapmasına rağmen savunmada. Bu da onları gelmiş geçmiş en iyi takım yapıyor zaten. Sadece hücumdan ibaret değiller.

Ayrıca Shaq oyunda olduğu her dakika savunmada takımına sorun çıkarırdı, GS onun üzerinden pick & roll oynayıp dururdu. Yani hücumda verebileceğinden çok savunmada başlarına dert olurdu Shaq.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık