Bakma o sığırlara, Her Şey NBA diye sayfa var orda 4-2 Rockets demişlerdi, dedim siz maytap mı geçiyonuz 2 maç alırsa dua etsin Rockets. GSW için de 4-1 diyorlardı, çok küçümsüyorlar Spurs'u. Bana kalırsa şampiyonluğunun bir numaralı adayı, bakma Casv Boston'a 40 sayı fark atmışmış, GSW Utah'ı parçalamışmış onların hepsi Spurs karşısında tutuşuyor. Anca Zaza karaktersizi gibi yaparlarsa alırlar yoksa şansları yok Spurs'e karşı iki takımında.Rockets güya Spurs'u alacaktı. İçimden iyi güldüydüm.
Aynen o sayfayı takip ediyorum. Tamamen popilist yaklaşımlar. Gerçekten milletle dalga geçiyorlar bunlar. Normal sezonu Spurs sanki 8. bitirerek gelmiş gibi konuşuyorlar.Bakma o sığırlara, Her Şey NBA diye sayfa var orda 4-2 Rockets demişlerdi, dedim siz maytap mı geçiyonuz 2 maç alırsa dua etsin Rockets. GSW için de 4-1 diyorlardı, çok küçümsüyorlar Spurs'u. Bana kalırsa şampiyonluğunun bir numaralı adayı, bakma Casv Boston'a 40 sayı fark atmışmış, GSW Utah'ı parçalamışmış onların hepsi Spurs karşısında tutuşuyor. Anca Zaza karaktersizi gibi yaparlarsa alırlar yoksa şansları yok Spurs'e karşı iki takımında.
Basketbol bir takım oyunudur.Nbade de takım oyununu en iyi oynayan Sas.O yüzden bende en çok onları izlemeyi seviyorum şu an.Dün fener maçında ve diğer olimpia maçında modern basketbolun fundumentale nasıl boyun eğdiğini bir kez daha gördük.Real normal sezon yaldır yaldır geldi de noldu.Fenere dün yetişemedi bile skor açısından.Neden,çünkü bireysel oyundan başka birşeyleri yok.Ezildi kaldı Fener savunması karşısında.Sas-Gsw serisindede durum aynı.Leonard savunmanın ana temeli geri dönerse Gsw ilk maç gibi Cury ya da diğer bir yıldızın bireysel oyununa kalıcak.O yıldızlarda soktukça way anam Gsw çok iyi takım.Hasstır ordan derler adama.Durant hayvan gibi tek başına atarsa Durant iyi olur,takım değil.Kobe kaç yıl 38 sayı ortalamasıyla oynadı takımı leş idi ama.Gsw bireysel modern basketbolun zirve yaptığı bir takımdır.Sırf bu yüzden gıcık olurum Gswye.Basketbol değil sanki tenis oynuyuyolar.Taktik maktik yok bam bam bam.Aynen bu şekilde oynuyolar.Nerde basketbolun santrançvari taktiksel zekası.Bakma o sığırlara, Her Şey NBA diye sayfa var orda 4-2 Rockets demişlerdi, dedim siz maytap mı geçiyonuz 2 maç alırsa dua etsin Rockets. GSW için de 4-1 diyorlardı, çok küçümsüyorlar Spurs'u. Bana kalırsa şampiyonluğunun bir numaralı adayı, bakma Casv Boston'a 40 sayı fark atmışmış, GSW Utah'ı parçalamışmış onların hepsi Spurs karşısında tutuşuyor. Anca Zaza karaktersizi gibi yaparlarsa alırlar yoksa şansları yok Spurs'e karşı iki takımında.
bu ne bahtsızlık artik su final degissin.Kawhi 3. maçta da yokmuş.