Westbrook Irak'a savaşa gitseydi, Amerika, Irak savaşını kaybederdi. O derece defans yapıyor...Defanslari korkunç güçlü gözüküyor ama
Westbrook Irak'a savaşa gitseydi, Amerika, Irak savaşını kaybederdi. O derece defans yapıyor...Defanslari korkunç güçlü gözüküyor ama
NBA Instagram sayfasındaki Alperenin videosundaki Torrento yorumları...Alperen rocketsa gitmiş
Görmedim nasıldı yorumlarNBA Instagram sayfasındaki Alperenin videosundaki Torrento yorumları...![]()
Alperen ceketinin içine aile fertlerinin isimlerini yazmış ve okumuş arkasından ailem her şeyim demiş . O yüzden Toretto espirisi yapıyorlar :dGörmedim nasıldı yorumlar
Bence de az biraz. 7-8 civarı daha makul bir rakam olurdu sankiFurkan NBA standartlarına göre bedavadan az pahalıya gitmiş.3 yıl 15 milyon çok büyük para ama NBA piyasasında böyle kontratı kariyerinin sonuna gelmiş ilk beş oyuncularını 5 dakika da olsa dinlendirmek için benchte bekleyen veteranlara falan veriyorlar.Tamam Furkan bir yıldız değil ama bu kadar NBA standartlarına göre düşük bir kontratı hakedecek kadar kötü oyuncu da değil.Şu bir haftada bir çok yeni kontrat alan oyuncu var içlerinde yıldızlarda var rol oyuncuları da ama gördüğüm en düşük kontrat buydu şuana kadar belki de daha kötüsü vardır ben kaçırmışımdır.Yıllık 5 milyon altına da oynamazsın NBA de nice çöpler 10 milyon dan başlarken.
Thybulle'da yıllık 5 milyon oynuyordu yanlış bilmiyorsam. Phila için bayağı üst klasman oyunculardan.Furkan NBA standartlarına göre bedavadan az pahalıya gitmiş.3 yıl 15 milyon çok büyük para ama NBA piyasasında böyle kontratı kariyerinin sonuna gelmiş ilk beş oyuncularını 5 dakika da olsa dinlendirmek için benchte bekleyen veteranlara falan veriyorlar.Tamam Furkan bir yıldız değil ama bu kadar NBA standartlarına göre düşük bir kontratı hakedecek kadar kötü oyuncu da değil.Şu bir haftada bir çok yeni kontrat alan oyuncu var içlerinde yıldızlarda var rol oyuncuları da ama gördüğüm en düşük kontrat buydu şuana kadar belki de daha kötüsü vardır ben kaçırmışımdır.Yıllık 5 milyon altına da oynamazsın NBA de nice çöpler 10 milyon dan başlarken.