Çift EMS, Perfect Susanoolu Madara ve Kyuubiyi aynı anda alan adam gibi adam. Şu son tanrısal güçler olmasa en güçlü adamdır ?Kim en güçlü bilmiyorum ama şu adamın verdiği ağırlık başka hiçbir karakterde yok.
![]()
Çift EMS, Perfect Susanoolu Madara ve Kyuubiyi aynı anda alan adam gibi adam. Şu son tanrısal güçler olmasa en güçlü adamdır ?Kim en güçlü bilmiyorum ama şu adamın verdiği ağırlık başka hiçbir karakterde yok.
![]()
Evet biraz fantezi kastılar sonlara doğruYok MS Madara yok Ems Madara,yok Hashiramanın etini yemiş Madara.Bunları kim cikardiysa ıslak odunla dövmek lazım yeminle.
Mangaka ittirmesi p.up lar b*k yesin. Reis doğuştan tanrıydı.Çift EMS, Perfect Susanoolu Madara ve Kyuubiyi aynı anda alan adam gibi adam. Şu son tanrısal güçler olmasa en güçlü adamdır ?
Benim Naruto ve Sasuke için güç olarak belirteceğim ekstra durum rikudo çakrasidir mesela.Onun dışında birisi Naruto veya Sasuke dedi mi aklımda direk bir güç skalası oluşur.Millet maşallah utanmasa bin klonlu Naruto mu 3 klonlu Naruto mu diye isim koyacak.Evet biraz fantezi kastılar sonlara doğru![]()
Ancak, Dostum uzun soluklu Battle Shounenlerde durum böyledir. Karakterler bir sürü form geliştirir.
OP'de bile böyle sadece burada bu dil çok kullanılmıyor o kadar![]()
İyi de aynı mangaka Hashirama'yı da ittirdi. İlk tanıtıldığında Hiruzen ve Minato'dan güçsüz resmedildiMangaka ittirmesi p.up lar b*k yesin. Reis doğuştan tanrıydı.
Bu adam seri başından beri shinobi tanrısı olarak anılmadı mı?İyi de aynı mangaka Hashirama'yı da ittirdi. İlk tanıtıldığında Hiruzen ve Minato'dan güçsüz resmedildi
Reisdir o ayrı ama gerçek bu![]()
Hayır. Bize ilk Shinobi Tanrısı diye tanıtılan kişi Hiruıen idi.Bu adam seri başından beri shinobi tanrısı olarak anılmadı mı?