Crocus 30 Mar 2021 #212 Net olarak kakashi ve jiraiya ikilisidir. Sonrasında itachi,hashirama,might guy ve Naruto gelir
Jacques 30 Mar 2021 #213 Çoğunluğu ve Naruto evrenini baz olarak kendini her anlamda feda eden İtachi'dir.
Earendill (Merhum) 30 Mar 2021 #215 Anketi yetersiz olmuş Hashirama nerede, Gai felan nerede? Bir de sadece insanları ve erkekleri mi seçebiliyoruz? Ben Kyuubi reyisi demek istiyorum.
Anketi yetersiz olmuş Hashirama nerede, Gai felan nerede? Bir de sadece insanları ve erkekleri mi seçebiliyoruz? Ben Kyuubi reyisi demek istiyorum.
Silinmiş Üye 30 Mar 2021 #217 Maito Gai harici yoktur yaa. Madara ile olan taze yapraklar hakkındaki konuşması çok iyiydi.
Kozuki Oden 30 Mar 2021 #218 - 0 Kasıntılık - İnanılmaz derecede karizma - Eğlenceli kişilik - Top tier güç seviyesi Üstüne üstlük dışlanmış bir nerd'ü alıp, azılı bir savaşçıya dönüştüren Gai sensei... Naruto'ya başlama sebebimsin resmen.
- 0 Kasıntılık - İnanılmaz derecede karizma - Eğlenceli kişilik - Top tier güç seviyesi Üstüne üstlük dışlanmış bir nerd'ü alıp, azılı bir savaşçıya dönüştüren Gai sensei... Naruto'ya başlama sebebimsin resmen.
luffynewgate 30 Mar 2021 #219 İtachi,Jiraiya ve Minato heykelleri yapılsa bazı bölgelere beton yetmeyebilir.Şıklarda Gai yok olsa ilk onu işaretlerdim.
İtachi,Jiraiya ve Minato heykelleri yapılsa bazı bölgelere beton yetmeyebilir.Şıklarda Gai yok olsa ilk onu işaretlerdim.