Evet. severdim. Sakura indirdi yaw adamı.He aynen birde bu var. Kukla elemandı demi?
Evet. severdim. Sakura indirdi yaw adamı.He aynen birde bu var. Kukla elemandı demi?
Hokage'leri sayma, en güçlü iki üç kageden birini yendi yav.Deidara nasıl harcanmadı resmen harcandı Sasuke samaya yem olarak verdiler. Deidara daha ileri seviyeleri hakediyordu.
Şu anda hafif canlandı gibi oldu dediklerin ama gene de Deidara erken harcandıHokage'leri sayma, en güçlü iki üç kageden birini yendi yav.
5 büyük köyden biriyle savaştı ve kolunu verip çıktı sadece, Kage'sini kaçırdı bunun yanında.
Kum köyüne girdi, Gaara'yı kaçırdı çıktı. İkinci Mizukage ve ilk beş Hokage dışı Gaara'yı alabilecek Kage yok bence. Akatsuki üyelerinin de Pain-Itachi-Tobi hariç alayını yer. Öyle bir adamı yendi yani.Şu anda hafif canlandı gibi oldu dediklerin ama gene de Deidara erken harcandı
peki. Bi beni yenemiyor maşallahKum köyüne girdi, Gaara'yı kaçırdı çıktı. İkinci Mizukage ve ilk beş Hokage dışı Gaara'yı alabilecek Kage yok bence. Akatsuki üyelerinin de Pain-Itachi-Tobi hariç alayını yer. Öyle bir adamı yendi yani.
Sasori’yi nasıl yeniyor bir kere.Arada usta çırak ilişkisi yok muydu ? Sasori fena harcanmıştı biraz oldubittiye getirdiler öldürme şansı varken öldürmedi nineyi ve yenildi.İstese kazanacaktı.Kum köyüne girdi, Gaara'yı kaçırdı çıktı. İkinci Mizukage ve ilk beş Hokage dışı Gaara'yı alabilecek Kage yok bence. Akatsuki üyelerinin de Pain-Itachi-Tobi hariç alayını yer. Öyle bir adamı yendi yani.