Rindouların hepsi güzel. Az olan her şey güzeldir. Zar zor kese kese yapıyorum. Emek var hepsi güzel.Animesi baya iyi gidiyor bence. Son vsyi izlersin artık
Bu arada en güzel Rindo avatarın olmuş bence.

Rindouların hepsi güzel. Az olan her şey güzeldir. Zar zor kese kese yapıyorum. Emek var hepsi güzel.Animesi baya iyi gidiyor bence. Son vsyi izlersin artık
Bu arada en güzel Rindo avatarın olmuş bence.
Çocuklukla kalsa iyi. Yolları ayrıldıktan sonra başlarından geçenleri falan gösterir bunlar. O potansiyel var.Animesini izlemiyorum ben mangasını da öylesine okuyup geçiyordum. Uzatırlar manasında dedim. Mangada da varsa uzatırlar işte daha da...
En güzeli bu yaRindouların hepsi güzel. Az olan her şey güzeldir. Zar zor kese kese yapıyorum. Emek var hepsi güzel.![]()
O susano da ben şoka uğramıştım. Zaten bu filler yüzünden soğutuyorlar adamı yani seri bitecek gene de izlemem.Çocuklukla kalsa iyi. Yolları ayrıldıktan sonra başlarından geçenleri falan gösterir bunlar. O potansiyel var.
Bu arada Kakashi'nin Susanosunu mangada gördüğümde çok gaza gelmiştim. Animede pek havaya sokamadılar. :/
Adam kere adamdır Rock LeeÜlen daha 50. Bölümdeyim Op'ta yaşanan döğüşlerden daha çok döğüş oldu
Rock Lee, adamım![]()
Demedim mi? Op ile kıyaslamak hakaret olur. Önümüzdeki 30 bölüm vurucu olacak. Güç dengesi de çok daha iyi.Ülen daha 50. Bölümdeyim Op'ta yaşanan döğüşlerden daha çok döğüş oldu
Rock Lee, adamım![]()
Valla şu ana kadar her şey güzel diyor diyebilirim. Naruto'yu bile sevdim laDemedim mi? Op ile kıyaslamak hakaret olur. Önümüzdeki 30 bölüm vurucu olacak. Güç dengesi de çok daha iyi.