Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Animesini izlemiyorum ben mangasını da öylesine okuyup geçiyordum. Uzatırlar manasında dedim. Mangada da varsa uzatırlar işte daha da...
Çocuklukla kalsa iyi. Yolları ayrıldıktan sonra başlarından geçenleri falan gösterir bunlar. O potansiyel var.

Bu arada Kakashi'nin Susanosunu mangada gördüğümde çok gaza gelmiştim. Animede pek havaya sokamadılar. :/

dövüş konusunda naruto çok daha ilerde op a göre.Her zaman derim op dövüş işini kişhiye bıraksın oda işin kurgu ve hikayesi ile ilgilensin op tarih ötesi bir manga olur.Uzaylılar falan bile okumak için gelir dünyaya

Demedim mi? Op ile kıyaslamak hakaret olur. Önümüzdeki 30 bölüm vurucu olacak. Güç dengesi de çok daha iyi.
Valla şu ana kadar her şey güzel diyor diyebilirim. Naruto'yu bile sevdim la :D Güldürüyor beni. Şu anki çizgisini bozmazsa Luffy'den daha kaliteli bir ana karakter diyebilirim. Felsefesi güzel. Aksiyon güzel. Müzikler çok güzel. İyi gidiyor bakalım :)

@Riful

Karakter kalitesi konusunda Op'u geçmedi daha. Öyle kolay kolay da geçeceğini sanmıyorum hiçbir serinin. İlerleyen bölümlere bakaceğiz :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık