Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Yok hayır. Köyü kuran, diyara barış getiren güçlü biri denildi, heykeli de vardı. Madara ile rekabetinin "foreshadow" ı da yapılmıştı ancak öyle şinobi tanrısı falan değildi. O lakap Hiruzen idi, en güçlü Hokage de o idi.

Iruka, tarih dersinde öğrencilere, Hokage Binasının çatısında eski hokageleri öğretirken, Hiruzen çıkagelir ve Iruka tam zamanında geldiniz efendim deyip, onun Profesör diye çağırılan bir dahi olduğunu ve diğer Hokage'ler arasında bile en üstün derecede güce sahip olduğu söylendiğini anlaıyor.

Yani, retcon öncesi tarih kitaplarında Hiruzen en güçlü Hokage ve Minato'da yaşasaydı bunu geçecek olan dahi gibi bir şeydi.

Bedenini bulamamışlardır belki de, Bir de olası bir savaşta Shiki Fujin kullanmış olabilir Ashina reis, o mühürle mühürlenenleri edo ile çağıramadığın için büyük ihtimalle bu gerçekleşmedi.
Ben bütün bunlara retcon demezdim, H*ruzen müfradatı kendi yararına değştirerek yalan yanlış bir tarih yazmış, İruka gibi yalakalar ile de bunu çocuklara empoze etmiş. Kişimoto H*ruzen'in ikiyüzlü, çıkarcı ve pasif kişiliğini gerçekten başarılı bir şekilde işledi ancak hayranlar arasında sanırım Oroçi'ye düşük zorlukta kaybettiği esnada kestiği pozlar nedeniyle iyi ve bilge biri yanılgısı yayıldı Kesinlilkle çok güçlü, tanrılar olmadan belki de en güçlüsü ama karakteri güç şarhoşluğu ile yozlaşmış. Yoksa Tobirama yanılmış olamaz, demek ki o dönemli düzgün bir çocuktu ama kim bir koltuğu uzun süre yapışırsa karakteri ister istemez bozulur.

Normal ninjalar arasında (Bijuu taşımayan, özel kan bağları ve genleri olmayan, rikudo ve juubi ilintili güçlere bulaşmamış olan, 8 Kapı açmayan vs gibi) en donanımlı 2-3 ninjadan birisi kendisi zaten, yok yok.

Retcon sonrası, o en güçlü hokage unvanını kaybetse de hala çok güçlü bir hokage olduğu aşikar idi.
Şaka maka dediğin gibi Jinchuiriki olmayan, herhangi bir Kekkei Genkai sahibi olmayan en güçlü ninja olabilir Hiruzen.

Şaka maka dediğin gibi Jinchuiriki olmayan, herhangi bir Kekkei Genkai sahibi olmayan en güçlü ninja olabilir Hiruzen.
8 Kapı Gai'yi saymazsak o kulvardaki yegane rakipleri Minato ile Jiraiya zaten, Prime Hiruzen büyük ihtimalle ikisinden de güçlü.

@Riful :D Olası bir bakış açısı :D Ama beni yordu bu konu o yüzden tekrar tekrar girmeyeceğim :D xD Foşik Hiru der geçerim.

8 Kapı Gai'yi saymazsak o kulvardaki yegane rakipleri Minato ile Jiraiya zaten, Prime Hiruzen büyük ihtimalle ikisinden de güçlü.

@Riful :D Olası bir bakış açısı :D Ama beni yordu bu konu o yüzden tekrar tekrar girmeyeceğim :D xD Foşik Hiru der geçerim.
Saydığın dörtlü haricinde şimdi aklıma Hanzo ve Orochimaru geldi. Hanzo’nun gücünü tam olarak kestirmek zor ama prime Hiruze’nin kesinlikle Orochimaru’dan güçlü olduğunu düşünüyorum.

Saydığın dörtlü haricinde şimdi aklıma Hanzo ve Orochimaru geldi.
Orochimaru aklıma geldi aslında ancak düşününce Oroc çok fazla yasaklı jutsu peşine düşüyor, Jugo'nun kanından lanetli mühür üretiyor, zetsu bedeninden hashirama hücresi alıyor vs vs Yani Orochimaru da pek doğal yollardan güçlenen bir varlık sayılmaz. Ancak evet kekkei genkai yok, özel bir klan ve genetik aktarım yok, bijuu yok , dojutsu yok vs o açıdan nispeten eşgale uysa da sonradan çok fazla upgrade basıyor kendisine doğal olmayan yollarla.

Hanzo’nun gücünü tam olarak kestirmek zor
Prime Hanzo benim açımdan Hokageleri ( Kakashi ve Part 1 Tsunade zayıftır Hanzo'dan net ama gerisi sıkıntı), Nagato ve Orochimaru'yu çıkarttığında geriye kalan büyük ihtimalle en güçlü köy lideri.

Nitekim evet, normal ninjalar arsında yapılacak bir güç sıralamasında en az ilk 5-6 olmasını beklerim.

prime Hiruze’nin kesinlikle Orochimaru’dan güçlü olduğunu düşünüyorum.
Prime'a gerek yok, Oroc'un kendisine göre zaten 10 yıl daha genç olsa onu, edoları ile beraber yenebileceğini söylüyor yani 57 yaş Hiruzen bile > P1 Oroc. Ki 57 Prime'ı değildir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık