Valla bana gene batıyordu yavSerinin başına kendi oturmayana kadar kanon kısmı o kadar göze batmıyordu şahsen.

Ama anladım ne demek istediğini, haklısın yani.
Valla bana gene batıyordu yavSerinin başına kendi oturmayana kadar kanon kısmı o kadar göze batmıyordu şahsen.
Para için yapılan leş bir seri sonuçta. Resmi olarak canon olsa da gönüllerin filler'ıdır bu seri.Valla kişimoto bu boku kaşıklamayı seçti. Kanonluğu bu yüzden pek de tartışmaya açık değil, maalesef.
Dur daha One Piece bitsin onu nasıl sağacaklar.Para için yapılan leş bir seri sonuçta. Resmi olarak canon olsa da gönüllerin filler'ıdır bu seri.
İzumi'nin ölürken İtachi'nin onu genjutsuya alıp mutlu bir hayat yaşadıklarını göstermesi,yaşlılıktan öldüğünü sanması canon mu fan uydurması mı ?
Teşekkürler.Bir bakayım.Okumadım ama o olayın ayrıntıları burada geçiyormuş.![]()
Naruto Shinden Series
The story will focus on the brothers who have eyes that see through to the truth and who live on the threshold of hope and despair. Itachi's past and Sasuke's future will be made clear.myanimelist.net
Dediklerin novelde geçiyor ancak kanon değil. Öyle ki noveli yazan Kişimoto değil. Manga dışındaki materyalleri kanon kabul etmek anlamsız çünkü Japonlar böyle şeyleri kanondur değildir diye önemsemez. Adamlar bunları tüketilmesi için çıkarıyorlar. Fanfikşın'dan farkları yok.İzumi'nin ölürken İtachi'nin onu genjutsuya alıp mutlu bir hayat yaşadıklarını göstermesi,yaşlılıktan öldüğünü sanması canon mu fan uydurması mı ?
Tamam işte, kendi seçimi "öğrenememe" değil yani. Beni tasdikledin.Kendi isteyerek öğrenmemis
Shunshin no Jutsu ile Hiraishin bir değil. Shunshin chuninlerde bile olan çok basit bir hareket becerisi. Hiraishin öğrenme zorluğu S seviye bir de Hiraishin'i düzgün kullanmak için mühür bilgin de olacak, zira Shunshin de bir mühür gerekliliği yok ve öğrenme zorluğu en kolay olan D seviye.madem lazım degildi o zaman niye gitti de shunsin no jutsuyu öğrendi.
Dostum bu mantıkla o savaşta Neji ile Ino olmasa gene herkes pert oluyorduOrochimaru edo tensei no jutsu ile Minatoyu felan getirmeseydi herkes pert olacaktı seride.
Bunun bir kapasite sorunu olduğunu, öğrenmeye çabaladığı lakin başaramadığına dair kanıtını getir, madalyan benden.Narutonun kapasitesi yetmedi onu öğrenmeye.