Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

İzumi'nin ölürken İtachi'nin onu genjutsuya alıp mutlu bir hayat yaşadıklarını göstermesi,yaşlılıktan öldüğünü sanması canon mu fan uydurması mı ?

İzumi'nin ölürken İtachi'nin onu genjutsuya alıp mutlu bir hayat yaşadıklarını göstermesi,yaşlılıktan öldüğünü sanması canon mu fan uydurması mı ?
Okumadım ama o olayın ayrıntıları burada geçiyormuş.

Dediklerin novelde geçiyor ancak kanon değil. Öyle ki noveli yazan Kişimoto değil. Manga dışındaki materyalleri kanon kabul etmek anlamsız çünkü Japonlar böyle şeyleri kanondur değildir diye önemsemez. Adamlar bunları tüketilmesi için çıkarıyorlar. Fanfikşın'dan farkları yok.

Kendi isteyerek öğrenmemis seride gecmeyen bir ayrıntı daha burda madem lazım degildi o zaman niye gitti de shunsin no jutsuyu öğrendi.Orochimaru edo tensei no jutsu ile Minatoyu felan getirmeseydi herkes pert olacaktı seride. Bu adam öyle teknik seçecek biri degil ihtiyacım olmaz öğrenmeye ne gerek var diyecek biri de değil.Hiraishin no jutsu gayet her yerde lazım olacak bir teknik ama Narutonun kapasitesi yetmedi onu öğrenmeye.

Kendi isteyerek öğrenmemis
Tamam işte, kendi seçimi "öğrenememe" değil yani. Beni tasdikledin.

madem lazım degildi o zaman niye gitti de shunsin no jutsuyu öğrendi.
Shunshin no Jutsu ile Hiraishin bir değil. Shunshin chuninlerde bile olan çok basit bir hareket becerisi. Hiraishin öğrenme zorluğu S seviye bir de Hiraishin'i düzgün kullanmak için mühür bilgin de olacak, zira Shunshin de bir mühür gerekliliği yok ve öğrenme zorluğu en kolay olan D seviye.

Kaldı ki, Naruto zaten çok OP. kıtaları bir kaç saniyede koşabilecek hızda ve bu koşuyu binlerce klonu ile aynı anda yapabilecek birisi. Yazar bir de Hiraishin verip cılkını çıkartmayalım moduna girdi büyük ihtimalle. Kaldı ki onca şeye cevap veremeyip bu hiraishin üzerinden nitpick yapıyorsun.

Bir kişi bir tekniği öğrendi, diğeri öğrenmedi diye öğrenen her zaman daha üstün demek değil. Hashirama'da Tobirama'dan Hiraishin öğrenebilirdi ama gerek yok adam zaten ülkelerin coğrafyasını değiştirebilecek güçte. Ya da Itachi gibi biri bile 3 tane temel 2 tane extra Mangekyo tekniği sergiledi, Shisui gözüyle hatta 4 temel mangekyo özelliği gösterdi. Teknik olarak Madara bunlardan sadece 1 tanesini kullandı seride. Itachi dahaa mı güçlüydü :D İhtiyacı mı vardı Madara'nın ?

Bu argümanla da bir yere gidemezsin hocam.

Orochimaru edo tensei no jutsu ile Minatoyu felan getirmeseydi herkes pert olacaktı seride.
Dostum bu mantıkla o savaşta Neji ile Ino olmasa gene herkes pert oluyordu :D :D Yani ? Pek çok karakter çok kritik işler yaptılar orada. Gai olmasa da durum aynı, Bee olmasa da, Tsunade olmasa da vs vs...

Narutonun kapasitesi yetmedi onu öğrenmeye.
Bunun bir kapasite sorunu olduğunu, öğrenmeye çabaladığı lakin başaramadığına dair kanıtını getir, madalyan benden.

Kaldı ki Hiraishin'e takıldın kaldın. Ben mesajımda o zaman ki Naruto ile Boruto'daki Naruto'nun arasındaki dağlar hatta kıtalarca farkı 2 panel ile gayet iyi gösterdim. O yüzden Boruto, Şu an ki naruto'dan güçlü olmuş, daha becerikli olmuş vs çok da umrumda değil açıkçası çünkü skalasyon olarak Boruto direkt bir "nerf evreni" hocam. Zaten statlar yerlerde, Boruto oranın en iyisi olmuş önemsiz.

Misal Hunter X Hunter'ın (Kara Kıta arkındaki karakterleri katmadan söylüyorum) en güçlü avcısı Netero idi, ondan kat be kat güçlü canavar ise Meruem idi. Bunlar dövüştükleri sırada kendi evrenlerinin Top3-4 isminden idiler. Ama sen bu karakterleri HxH'nin bağlamından çıkarıp diğer evrenlerle kıyaslarsan çer çöpe dönerler.

Naruto - Boruto'da böyle bir şey, mekansal olarak aynı evreni kullansalar da parametreler farklı,birimler farklı. Haliyle günün sonunda, nitpick'i bırakıp tartışmanın özüne dönersek. Naruto (700 sayılık orijinal manga olan Naruto) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Boruto kudret skalası olarak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık