Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Unknown

Hayır video yu izledim gerçektende düşündüm Naruto bitiyor diye de yutkundum kaldım.Efsane savaşı göremedik nefesimizi tutup öteki haftayı beklemedik son 2 bölüm kaldı güzel sonda yakın görünmüyor.2 yıl geçti hala mantıklı bir ilerleme görünmüyor..Yeni düşman çıktı ama olucak savaş yine Kishi seviyesinde harbide üzülüyorum ya :( Gerçektende son 2 dk bile olsa mutlu olalım seri biterken bunu yapabilir misin Kishi? :(

Mangaka serinin sonunu çok önceden planlamış.Naruto vs Sasuke dövüşünü yani.Çizimler,sahneler ve diyalogların kalite farkı belli oluyor.Savaşın yarısından sonraki bölümlerle arada çok fark var.Sanki Madara vs 5 Kage dövüşünden sonra tamamen doğaçlama gitmiş gibi.Mirası falan birbirine bağlamak için çizdi o bölümleri ama Kaguyanın tasarımı dışında bir esprisi yoktu.Bari neden mühürlenmek zorunda olduğu gösterilseydi ölümsüz olduğuna falan vurgu yapılsaydı.Kadın zaten dövüşten anlamıyor.

Fakat onun dışında Naruto vs Sasuke dövüşünün manevi kısmını epey beğendim diyebilirim.

Naruto'yu hokage olmuş şekilde göstermezse Hinata ile arasını yapmazsa Kishi harbi ağlarım lan yeter son film falan anlamam ben o Naruto hokage olacak aga ayrıca fragmanda eziklerle falan dövüşüyor lan adam gelmiş geçmiş en güçlü 3-5 ninjadan biri yapma etme Kishi

Unknown

Naruto'yu hokage olmuş şekilde göstermezse Hinata ile arasını yapmazsa Kishi harbi ağlarım lan yeter son film falan anlamam ben o Naruto hokage olacak aga ayrıca fragmanda eziklerle falan dövüşüyor lan adam gelmiş geçmiş en güçlü 3-5 ninjadan biri yapma etme Kishi
Hokage olmasada olur da Hinata olmalı :( Fragmanda sanki olucakmış gibi hissettim de hala Sakura peşinde koşturtursa bu Naruto yu :(

Son vuruş yine Rasengan ile galiba. Bir ara Rasengan ile ramen noodle-ı hamuru falan açıyolardı, o zaman daha işlevseldi. Keşke öyle kalsaydı.

Hinata su gibi kız lan :/ Yerim onu ben ya :/
Ayrıca Sasukenin tipi " Ulan naruto hala çocuksun savaşmak insanların doğasında var ... " şeklinde konohaya bir bakışı var :W
Film güzel gibi :/
O değilde haftaya 40 küsür bölüm manga bekliyor lan .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık