Dur abi hemen kesme umudunu hala Naruto hokage olabilirBiri kazanmaya çalıştı, diğeri kaybetmemeye. ikincisi istediğini yaptı. Ancak ikincisi bi de hokage olabilseydi, idealler konusunda herşey tam olurdu.
Aslında Hokagelik bir sembol . :TDur abi hemen kesme umudunu hala Naruto hokage olabilir
Ama Sasuke ile olan dövüşünden önce hala hokage olacağım diyordu ısrarla kabul edilmiş olmasına rağmen.Hala o amacı taşıyor.Hiç bir şey olmasa bile en azından hokageliğin teklif edilmesini ve reddetmesini isterim.:TAslında Hokagelik bir sembol . :T
Narutonu asıl amacı herkes tarafından kabul görünmek ve güçlü bir ninja olmak :/
Herkesin onu kabullenmesini istiyordu ve bunu başardı . Artık yalnızda değil Hokage olmasa bile köyün kahramanı .
Bence hayallerine çoktan kavuştu Hokagelik gibi tırt bir ünvana gereği bile yok.
Jiraiya gibi dünyayı gezip kitaplar yazmasını isterim . :W
Gerçek bir sanatçı fanlarına göre hareket etmez. En azından bu kısmını anlamış.Ama Sasuke ile olan dövüşünden önce hala hokage olacağım diyordu ısrarla kabul edilmiş olmasına rağmen.Hala o amacı taşıyor.Hiç bir şey olmasa bile en azından hokageliğin teklif edilmesini ve reddetmesini isterim.:T
Abi,Japonya'da ve dünyada sembolü falan takmadan Naruto'yu hokage olarak görmek isteyen milyonlarca fan var.Hadi Kishi final arc'ı beceremedi.Bu bir nebze anlaşılabilir.Ama abi,bir flash forward ile Naruto'yu hokage göstermek valla zor değil.Bana versinler ben bile yaparım o derece yani.Eğer sonunda Naruto'yu hokage olarak görmezsek,veya benim bahsettiğim gibi bir seçenek olmazsa Kishi benim gözümde en değersiz mangaka olur.
Sanat sanat için mi? Sanat toplum için mi?Gerçek bir sanatçı fanlarına göre hareket etmez. En azından bu kısmını anlamış.
Fanlarına göre hareket etmez dedim, fanların hayrına hareket etmez demedim.Sanat sanat için mi? Sanat toplum için mi?
O konuda haklısın.En değersiz fazla ağır kaçmış olabilir.Ama hacı,o zaman şöyle söyleyim,yaptığı bu sanat bana hiç hitap etmezGerçek bir sanatçı fanlarına göre hareket etmez. En azından bu kısmını anlamış.
Ne farkeder ? Sanatın belli bir çizgisi yoktur. Toplum için diye her önüne gelenin isteğini yaparsaSanat sanat için mi? Sanat toplum için mi?