Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Biri kazanmaya çalıştı, diğeri kaybetmemeye. ikincisi istediğini yaptı. Ancak ikincisi bi de hokage olabilseydi, idealler konusunda herşey tam olurdu.

Sasuke'ye rinnegan ağır falan gelir de kısır kalır inşallah. Yoksa olası bir sasuke-sakura gen havuzuna sahip bir çocuk.. Düşüncesi bile tüylerimi tiken tiken etti. Konoha'daki o yaşlı heyet üyeleri bir şekilde önlem almalılar bu konu hakkında.

Dur abi hemen kesme umudunu hala Naruto hokage olabilir:D
Aslında Hokagelik bir sembol . :T
Narutonu asıl amacı herkes tarafından kabul görünmek ve güçlü bir ninja olmak :/
Herkesin onu kabullenmesini istiyordu ve bunu başardı . Artık yalnızda değil Hokage olmasa bile köyün kahramanı .
Bence hayallerine çoktan kavuştu Hokagelik gibi tırt bir ünvana gereği bile yok.

Jiraiya gibi dünyayı gezip kitaplar yazmasını isterim . :W

Aslında Hokagelik bir sembol . :T
Narutonu asıl amacı herkes tarafından kabul görünmek ve güçlü bir ninja olmak :/
Herkesin onu kabullenmesini istiyordu ve bunu başardı . Artık yalnızda değil Hokage olmasa bile köyün kahramanı .
Bence hayallerine çoktan kavuştu Hokagelik gibi tırt bir ünvana gereği bile yok.

Jiraiya gibi dünyayı gezip kitaplar yazmasını isterim . :W
Ama Sasuke ile olan dövüşünden önce hala hokage olacağım diyordu ısrarla kabul edilmiş olmasına rağmen.Hala o amacı taşıyor.Hiç bir şey olmasa bile en azından hokageliğin teklif edilmesini ve reddetmesini isterim.:T

Abi,Japonya'da ve dünyada sembolü falan takmadan Naruto'yu hokage olarak görmek isteyen milyonlarca fan var.Hadi Kishi final arc'ı beceremedi.Bu bir nebze anlaşılabilir.Ama abi,bir flash forward ile Naruto'yu hokage göstermek valla zor değil:D.Bana versinler ben bile yaparım o derece yani:D.Eğer sonunda Naruto'yu hokage olarak görmezsek,veya benim bahsettiğim gibi bir seçenek olmazsa Kishi benim gözümde en değersiz mangaka olur.

Roronoa Zoro

Ama Sasuke ile olan dövüşünden önce hala hokage olacağım diyordu ısrarla kabul edilmiş olmasına rağmen.Hala o amacı taşıyor.Hiç bir şey olmasa bile en azından hokageliğin teklif edilmesini ve reddetmesini isterim.:T

Abi,Japonya'da ve dünyada sembolü falan takmadan Naruto'yu hokage olarak görmek isteyen milyonlarca fan var.Hadi Kishi final arc'ı beceremedi.Bu bir nebze anlaşılabilir.Ama abi,bir flash forward ile Naruto'yu hokage göstermek valla zor değil:D.Bana versinler ben bile yaparım o derece yani:D.Eğer sonunda Naruto'yu hokage olarak görmezsek,veya benim bahsettiğim gibi bir seçenek olmazsa Kishi benim gözümde en değersiz mangaka olur.
Gerçek bir sanatçı fanlarına göre hareket etmez. En azından bu kısmını anlamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık