Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

İrade, direnç ve dayanıklılığın yanı sıra orada hayvani bir zeka ve fotoğrafik hafıza feat'i de var. Adamın, Fukasaku'nun sırtına yazdığı şifre, spesifik bir kitabınıni spesifik sayfalarındaki, spesifik bir numaraya denk gelen kelimeler. Yani bu adam kitaplarındaki her sayfada numerik olarak kaçıncı sırada hangi kelime var biliyor. Bir de bunun japon alfabesi olduğunu düşününce :D :D

O oyun videosu, güzeldir ama maalesef canon değil.

Aslınd karıştığı savaşın büyüklüğü animedekinden de büyük olabilir.

Burada bahsetmiştim.
jiraiya çok büyük adam fandomda ben aktif tartıştığım zamanlar itachi>jiraiya algısı çok vardı şuan durum nedir bilmiyorum en azından benim fikrim netleşti artık bayadır naruto konuşmuyodum özlemişim. :D

Tahmin edersin ki gençlik hele de japon shounen okurları edgy karaktere dayanamazlar :D Itachi de de durum biraz o olmuş, gözükür gözükmez listeleri tırmanıyor.
Ha böyleyse zaten evet benim iddaa çürür.Jiraiya çok gerilerdeymiş oylamada.Jiraiya öldüğü güne kadar ben en sevilen karakterlerde ilk 3 vardır diye düşünüyordum.Çünkü İtachi'nin gerçekleri sonrasında açıklanan şeylerdi zaten.O zaman bir şey diyemem bu konuya.

Jiraiya-pain savaşında tabii eşit şartlarda olsalar dediğin gibi de olabilir.Bizim izlediğimiz savaş tamamen eşit şartlarda yapılan bir dövüş olmadığından her türlü yorum yapılabiliyor.Havada kalan bir durum aslında.Ama sen daha hakimsin zaten konuya.Sen öyle diyorsan öyledir diyeyim.:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık