Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Çocukları obito öldürdü. Haterlar yine sallamış
"Eğer Dördüncü Şinobi Savaşı esnasında İtaçi yaşıyor olsaydı Madara'yı kolaylıkla alt ederdi. Bu nedenle İtaçi'yi erkenden öldürmek zorunda kaldım. " Masaşi Kişimoto, bir söyleşiden.

Yukarıdaki internet bilgisi ne kadar doğruysa söylediğin de o kadar doğru. Novel'den cımbız ile cümle seçerek yaratılan bir dedikodu. Novelleri okuyan yok nasıl olsa. Aynı novelde İt*çi'nin çocuk öldürdüğü kısımlar da var. Neticede İt*çi bir bebek katıili.

"Eğer Dördüncü Şinobi Savaşı esnasında İtaçi yaşıyor olsaydı Madara'yı kolaylıkla alt ederdi. Bu nedenle İtaçi'yi erkenden öldürmek zorunda kaldım. " Masaşi Kişimoto, bir söyleşiden.

Yukarıdaki internet bilgisi ne kadar doğruysa söylediğin de o kadar doğru. Novel'den cımbız ile cümle seçerek yaratılan bir dedikodu. Novelleri okuyan yok nasıl olsa. Aynı novelde İt*çi'nin çocuk öldürdüğü kısımlar da var. Neticede İt*çi bir bebek katıili.
Danzoya saldıracağına kendi ailesine dalmış şaşkının teki.Genç yaşta hokage bilgeliği var denilen denyo bu birde.

Hokageler arasında kafasını kullanan tek 2. hokageydi.Gerisi mahalle arası abisi kadar bilgelik sahibi.İtachide bu seviyede demek istemişlerse doğrudur.

Danzoya saldıracağına kendi ailesine dalmış şaşkının teki.Genç yaşta hokage bilgeliği var denilen denyo bu birde.

Hokageler arasında kafasını kullanan tek 2. hokageydi.Gerisi mahalle arası abisi kadar bilgelik sahibi.İtachide bu seviyede demek istemişlerse doğrudur.
Danzo'yu öldürse ortada sorun kalmayacak, fitne fesat hep bunun eseri. Akatsuki bile bunun yüzünden kötü yola düştü. Basit bir klan gerginliğini katliama çevirdi manyak herif, İt*çi de bunun kuklası, fazlası değil.

İtaçi’nin geçmişinin anlatıldığı bölümde söyleniyordu. Kafamızdan sallamıyoruz.
Canon değil o, animenin filler arkı, evet yaratımında Kishi'nin izi var ancak ne olursa olsun esas canon kaynak olan mangada , Itachi ve Obito'nun iş bölümüne dair hiç bir bilgi yok (çocuk detayını bir kenara bırakıyorum).

Sallamıyorsun da, sağlaması zayıf bilginin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık