One Piece tarihinden büyük sahne.
Bence Madara'nın tek başına shinobi ordusuna karşı olduğu sahne tüm one piece çöpüne bedeldir...
Telif nedeniyle Türkiye'de her yerden kaldırıldı. Mangadex'e bir şey yapamıyorlar. Orada var ama 90-240 arası daha önce hiç çevrilmediği için orada da yok.Mangasını tekrar okuyabileceğim bir yer var mı ? Eskiden turkcraft vardı şimdi bulamadım.
Bende az önce bu sayfayı buldum.Zaten son savaşı okumak istiyordum sadece.O da var gibi duruyor yeterli bana.Telif nedeniyle Türkiye'de her yerden kaldırıldı. Mangadex'e bir şey yapamıyorlar. Orada var ama 90-240 arası daha önce hiç çevrilmediği için orada da yok.
Şunu da diyeyim Naruto'nun Türkçe çevirisi eski olduğu için sayfalar çok kötü durumda. Hele ilk kısmın sayfa kalitesi yerlerde. Orijinal taramalar mangalife'de var. Oradan bakabilirsin, Kişimoto bir şonen için fazla iyi çizmiş. Ama Türkçe çeviride kullanılan taramalar hakikaten çok kötü.Naruto - MangaDex
Before Naruto's birth, a great demon fox had attacked the Hidden Leaf Village. The 4th Hokage from the leaf village sealed the demon inside the newly born Naruto, causing him to unknowingly grow up detested by his fellow villagers. Despite his lack of talent in many areas of ninjutsu, Naruto...mangadex.org
Şu an tekrardan bazı bölümleri izliyorum ben de. Pain-Naruto bölümlerindeyim tam da
Naruto devam ederkende One Piece'den iyiydi. One Piece hiçbir zaman Naruto'dan iyi olmadı. Hâlâ da Naruto'dan iyi değil. Bitince göreceğiz, kesin bir değerlendirme içinKim derdi ki One Piece Naruto'yu aratacak. Hey yavrum..