Naruto her zaman aktif. Aneliz reis2024'e 3 ay kalmış, Naruto konusu aktif. Kf bitmiş.
Benim anewliz seviyem en fazla İtachi sevdası ile ülkücülük arasındaki doğru orantıyı inceleme seviyesinde :ddNaruto her zaman aktif. Aneliz reis
Klanı katlettiği için tarihten silmiş olmasınlar yani İtachi büyük bir utanç olduğu için.Boruto'da görüyoruz ki Sasuke utancından ötürü İtaçi'yi tarihten silmiş. Büyük bir sansür uygulayarak İtaçi sanki hiç var olmamış gbi davranıyorlar. Garibim Sarada her şeyden habersiz. Zaten Sasuke artık üremez ve Boruto da Sumire dururken Sarada'ya ilişmez. Böylece Uçiha soyu Sarada ile birlikte son bulur. Keşke Tobirama reyiz bugünleri göreydi
İtachi gibi bir eleman benim akrabam olsa ben de tarihten silerim. Saske en doğrusunu yapıyor.Boruto'da görüyoruz ki Sasuke utancından ötürü İtaçi'yi tarihten silmiş. Büyük bir sansür uygulayarak İtaçi sanki hiç var olmamış gbi davranıyorlar. Garibim Sarada her şeyden habersiz. Zaten Sasuke artık üremez ve Boruto da Sumire dururken Sarada'ya ilişmez. Böylece Uçiha soyu Sarada ile birlikte son bulur. Keşke Tobirama reyiz bugünleri göreydi
Bazen çok haklı konuşuyorsun şaşırtıyorsun.İtachi gibi bir eleman benim akrabam olsa ben de tarihten silerim. Saske en doğrusunu yapıyor.