Haşirama niye bu kadar güçlüydü?Editsiz dediğin Madara editli Madara'dan zayıf değil, şinobiliğin zirvesinde duran bir adam ama Haşirama fazla güçlü.
Serinin başlarını izledim 2-3 bölüm. Naruto hepsini geçecek muhabbeti yapıldı. Bence geçti de.
Haşirama niye bu kadar güçlüydü?Editsiz dediğin Madara editli Madara'dan zayıf değil, şinobiliğin zirvesinde duran bir adam ama Haşirama fazla güçlü.
Ashura reerkarnasyonu.Haşirama niye bu kadar güçlüydü?
Beni niye çektin reis ya ben toei ile pierrota sövüyorum sadeceAgalar saf Madara bu değil, Tobi tarafından edit çekilmiş Madara bu. Bu konuyu hafızanıza kazıyın. Edosuz, editsiz Madara tek meteor bile çağıramıyor Hashirama karşısında, elinin altında Kyuubi olmasına rağmen kaybediyor.
MS itaçi vs MS madara = MS itaçi diyorum, ikisinin de hallerini gördük.Hasta Itachi için değil ki sadece Edo Itachi'de yenemez Madara'yı. Sen Itachi EMS sahibi olsa Madara'yı yenebilirdi diyorsan bu kendi görüşün ama ben bir karakterin görmediğimiz haline seviye biçmeyi doğru bulmuyorum.
Editsiz Madara; Sınırlı çakra açığını kapatmak için Kyuubiyi gömmüş, Hashi’den buna rağmen tokat yiyor. Editli Madara; Sınırsız çakra, hashi hücreleri, hashi teknikleri, sınırsız teknik kullanımı, iki meteoru rahatlıkla indirebilme gibi über yetenekler ve bu adam Edo Hashiyi tekliyor, sınırsız Susano açıyor. Trol değilsen, aradaki net farkı görüyor olman lazım.Editsiz dediğin Madara editli Madara'dan zayıf değil, şinobiliğin zirvesinde duran bir adam ama Haşirama fazla güçlü.
Editsiz hali bile İtachi'den fiziksel ve çakra bakımından daha güçlü ve dayanıklı. kaldı ki adam İndra reenkarnesi, klan büyüğü, Hashiramanın rakibi serideki yeri ayrı yaniAgalar saf Madara bu değil, Tobi tarafından edit çekilmiş Madara bu. Bu konuyu hafızanıza kazıyın. Edosuz, editsiz Madara tek meteor bile çağıramıyor Hashirama karşısında, elinin altında Kyuubi olmasına rağmen kaybediyor.
Tamam da senin videon üzerinden madara övülüyordu, o yüzdenBeni niye çektin reis ya ben toei ile pierrota sövüyorum sadece
Tamam da reis bu adam ems açmış. Zaten gözler sınırsız açık, ms sasuke ve ems sasukeyi kıyas et, farkı anlarsın.Editsiz hali bile İtachi'den fiziksel ve çakra bakımından daha güçlü ve dayanıklı. kaldı ki adam İndra reenkarnesi, klan büyüğü, Hashiramanın rakibi serideki yeri ayrı yani
Naruto ile Sasuke Rikodou çakrası bölüştükleri vakit insanlığın zirvesine oturdular ancak Boruto ile birlikte bu durum yok oldu. Çünkü keramet Rikodou çakrasındaydı. Şimdi o yok ve Yetişkin Naruto tahminimce Haşirama'yı alamaz. Tabi alır lan alır ne diyorsun be diyen çok ama basitçe Delta vs Naruto'ya bakmak yeterli. Haşirama'ya gerek yok, Minato o Delta'yı yok eder ama Naruto neredeyse ölüyordu hem de yanındakilerle birlikte. Sonradan yumuşak davrandım ayağı yaptı ve gerçekten öyleydi ama dış müdahale olmasa kızı ölüyordu. Hakikaten Naruto ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama körelmiş bir vaziyette.Serinin başlarını izledim 2-3 bölüm. Naruto hepsini geçecek muhabbeti yapıldı. Bence geçti de.
Pierrot yine de daha iyidir ya. Bleach'i de onlar yapmıştı. Çoğunlukla iyi iş çıkardılar ama onlarında hakkını veremediği yerler var evet.Animasyonlar bok gibi bu arada. Özellikle madaranın kestiği adamlar sanki kağıt. He one piece ile kıyaslanabilecek kötülükte bir şey bulmak zor ayrı mesele. Ama bu sahne de hakkı verilmiş sahnelerden değil kesinlikle
Eskiden ikisi de iyiydi zaten. Pierrot bu sene gene fena iş çıkarmadı toei tamamen lanetlenmişPierrot yine de daha iyidir ya. Bleach'i de onlar yapmıştı. Çoğunlukla iyi iş çıkardılar ama onlarında hakkını veremediği yerler var evet.