Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Keşke Sasuke köyü yok etseydi de İtachinin yaptığı doğru mu diye tartışmasaydık.
Onda da Itachi garanti oynayıp Naruto'yu gazladı "Ben bir bok yedim bunu başınıza musallat ettim, aman sen kardeşimi öldürme ama köyü yok etmesine de izin verme olur mu abim ?" dedi ve kayboldu Itachi, Itachi'nin sorumsuzluğunu Kakashi, Naruto, Sakura, Tsunade, Hiruzen, Jiraiya gibileri anca zar zor toparladılar :D

Itachi'nin hikayesi mangakanın bok yemesi gibi duruyor.
Itachi'nin çıkış yaptığındaki karakteri ile sonrasında aksettirilmek için zorlanan karakteri yani tüm bir "Kelek sandık ama Melek idi" kısmı kesinlikle bir bok yeme. Ha gerekli bir bok yeme idi Sasuke adına alınan karar yüzünden ama bok yeme idi. Ama, bu yazım kaymasını farketmeden tüm benliği ile seriye pozitif katkısı Iruka'dan bile fazla olup olmadığı sorgulanabilecek soykırımcı emo bir ergeni , melekleri ile kabul eden güruh, Kishi'nin suçu değil.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi "beni gören çocuk küfür ediyorsa o çocuk olmamıştır" hesabı :D Bu arkadaşlar da olup olmamış diyemem ancak yanlış bir şeyler var onlara dair o kesin :D

Itachi'nin çıkış yaptığındaki karakteri ile sonrasında aksettirilmek için zorlanan karakteri yani tüm bir "Kelek sandık ama Melek idi" kısmı kesinlikle bir bok yeme. Ha gerekli bir bok yeme idi Sasuke adına alınan karar yüzünden ama bok yeme idi. Ama, bu yazım kaymasını farketmeden tüm benliği ile seriye pozitif katkısı Iruka'dan bile fazla olup olmadığı sorgulanabilecek soykırımcı emo bir ergeni , melekleri ile kabul eden güruh, Kishi'nin suçu değil.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi "beni gören çocuk küfür ediyorsa o çocuk olmamıştır" hesabı :D Bu arkadaşlar da olup olmamış diyemem ancak yanlış bir şeyler var onlara dair o kesin :D
Üzerine kafa yormayınca dramatik hüzünlü ve epik geliyor hikayesi. Düşününce başlıyor sıkıntı.

Itachi her şeyi köyü iyi için yaptı gibi bir durumda yok. Sasuke köyden daha ön planda onun için. Ama bu kadar önemsediği kardeşine de işkence yapmayı, karanlık yola sokmayı iyi biliyor. Neresinden tutsan elinde kalan bir karakter ya. Birde sevmeyen kıskanıyordur denilmiş. Erkek kardeşi olan biri olarak Itachi kıskanacağım son insan olur.

@kekomancer İtaçi'nin eylemlerini haklayanların içlerinde saklı bir makyavelist yatmasıyla ilgili bir araştırma var mıdır?

Itachi her şeyi köyü iyi için yaptı gibi bir durumda yok. Sasuke köyden daha ön planda onun için. Ama bu kadar önemsediği kardeşine de işkence yapmayı, karanlık yola sokmayı iyi biliyor. Neresinden tutsan elinde kalan bir karakter ya. Birde sevmeyen kıskanıyordur denilmiş. Erkek kardeşi olan biri olarak Itachi kıskanacağım son insan olur.
İtachi bile hata yaptığını söylemişti. Benim yüzümden köye düşman oldun diyordu. İtachi,Hirüzen'le konuşsa belki de Hirüzen, Danzo konusunda bu kadar kayıtsız kalmayacaktı. Hirüzen güç kullanmak yerine başka bir stratejisi olduğundan da bahsediyordu zaten.

@kekomancer İtaçi'nin eylemlerini haklayanların içlerinde saklı bir makyavelist yatmasıyla ilgili bir araştırma var mıdır?

İtachi bile hata yaptığını söylemişti. Benim yüzümden köye düşman oldun diyordu. İtachi,Hirüzen'le konuşsa belki de Hirüzen, Danzo konusunda bu kadar kayıtsız kalmayacaktı. Hirüzen güç kullanmak yerine başka bir stratejisi olduğundan da bahsediyordu zaten.
İtaçi ve fanlarıyla ilgili söyleyebileceğim her sözcük forum kurallarına takılıyor:d Gidip ekşide içimi dökeyim 🤭

Karakterin kendi ağzından hata yaptığı söylenmesine rağmen fanlarının hatasız görmesi değişik bir kafa ya.

Başka olasılıkları görmek kimseyi üstün zekalı yapmaz da, senin üçüncü bir seçenek bile olmasına imkan vermemen bu konu üzerindeki tutumunla ilgili birçok şeyi özetliyor.
Bu adama 2 seçenek veren mangaka, ben değilim.

İşleri büyüklerine bırakmak ve askercilik oynamamak ve de soykırım yapmamak mesela mesela ?

O mu büyüklerin işini devralmış yoksa Büyükler işlerini ona mı bırakmışlar? Hem bu adam büyüklerinden daha zeki, mangaka onaylı olarak. Kendi de bir şey yapmıyor, büyükleri ne diyorsa onu yapıyor. Sen babanın dediğini yapsan, büyüklerinin işini elinden mi almış olursun, büyüklerinin dediği işi yapmış mı olursun? Emri uygulayan değil, emri veren suçludur. Bu adam emre itaat etti, emri vermedi, aradaki farkı doğru anlamak lazım.

O yüzden mi tüm uluslara ve de bijuu+kage korumalı köy sistemlerine karşı çıkan var olan her şeyi yok etmeye karar vermiş Sasuke'yi yarattı ? O yüzden mi kardeşine, gözün güçlensin istiyorsan en yakınını öldür diye tavsiye verdi ?

Burası komikmiş. Aynen Hitlerin bütün suçu ailesinde zaten. Nasıl bir evlat yetiştirdiniz bre köpekler, hitlerde zerre suç yoktur tamam mı!!!!

Savaşa gireceği yoktu ve gireceği savaşa zaten girdi. Savaşı Akatsuki başlattı hani Itachi'nin de içinde olduğu. .. Neyi engelledi ? Koca bir ülkenin en güçlü klanının bir gece de haritadan silinmesi de zaten bir savaş yaratabilirdi ancak işin büyükleri sağolsun olmadı öyle bişi.

Zetsu, Madara başlattı savaşı, AKATSUKİ VE İTAÇİ DEĞİL! Elmayla armutu karıştırmayalım. Adam ajan olarak girdi, Narutoyu ve köyü kollanı o oluşumda, bu nasıl tespitler, aman yarabbi. Savaşı hangi taraf yaratmış? Onu da söyle bakalım.

Kaldı ki Itachi öngörüsü üzerine karar vermiyor. Danzo bunu köşeye sıkıştırıyor ben yaparsam herkes ölür sen yaparsan kardeşin sağ kalır diye... Itachi, yok köy için kardeşim de ölsün demedi onu köy düşmanı yapan yola telkin etti.

Onu köy düşmanı yapmadı, aslında kendini düşman yaptı. Tobi onu köye karşı çevirdi. Yine elma ile armutu karıştırdık, eyvallah.

Itachi , karizmatik, becerikli, hoş görünümlü nitekim etkileyici biri. Seven sevsin ancak adamı meleke hayranları da üstün insan ırkı gibi davranmasınlar yeter :D

Itachi’den karizma, beceri ve hoş görünümü çıkarsan kalacak olanlar;
Deha derecesinde zeka, hokage kadar bilgi, filozof kadar felsefe, güç kudret ve üstün muhakeme yeteneği. Sen sadece karizmadan meydana geldiğini zannediyorsun herhalde, bu adam zoro gibi sade karizmadan oluşmuyor, farkı idrak etmek lazım. Ayrıca adama üstün insan ırkı muamelesi ben yapmıyorum, MANGAKA yapıyor, bunu da bil istedim.
Not; siyah ile yazılmış olan yazılar bana ait.

Bu adama 2 seçenek veren mangaka, ben değilim.

Not; siyah ile yazılmış olan yazılar bana ait.
Abi benim tek takıldığım nokta Hitler noktası, Sasuke ile Hitler bir değil. Sasuke katliamdan önce -en azından gördüğümüz kadarıyla- gayet sevimli, normal bir çocuktu. Eğer katliam olmasaydı bu halde kalır yaşar giderdi. Yani evet, Sasukede hiç suç yok, onun bütün ailesini öldüren ve zihinsel işkence yapıp delirten abisinde suç var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık