Haklısın ama şahsen lakabını nasıl aldığını görmek güzel olurdu.O da o kadar ilgi çekmeyebilir..
Haklısın ama şahsen lakabını nasıl aldığını görmek güzel olurdu.O da o kadar ilgi çekmeyebilir..
Sakin ol reyiz. O attığım güncel Japonya durumuymuş. Dünya geneli Minato birinci. Kıyasıya çekişme var zirvede. Sakura da bastırıyor. Nisan'da bitecek. Heyecan dorukta.Sakura Minato'yu geçmiş. Evveliyatını seveyim ben böyle anketin. İnternet bağlantı kablolarınız yansın lan
Açıklandığı vakit kısa manga dendi. Buna oneshot diyen var, kısa seri diyen var, bilemiyorum, net bir şey yok. Bence novel olsun daha iyi. Şikamaru, Sasuke retsuden gibi noveller benzeri komple bir hikaye olur, animeye aktarırlar.Ankette seçilen kişinin serisi mi çıkacaktı ?
Umarım ucube Itachi birinci olmaz.Hem sevmediğim bir karakter hem de kendine ait bir romanı var diye biliyorumSakin ol reyiz. O attığım güncel Japonya durumuymuş. Dünya geneli Minato birinci. Kıyasıya çekişme var zirvede. Sakura da bastırıyor. Nisan'da bitecek. Heyecan dorukta.
Sakura neden ikinci?Sakin ol reyiz. O attığım güncel Japonya durumuymuş. Dünya geneli Minato birinci. Kıyasıya çekişme var zirvede. Sakura da bastırıyor. Nisan'da bitecek. Heyecan dorukta.
Sasuke-kun affetsin ama yetişkin Sakura mevut aktif karakterler arasında en ateşli olanı. Ben oy atmadım kendisine ama jounin Sakura'nın çıktığı bir görevi görmek isteyenleri anlıyorum.Sakura neden ikinci?
Ayrıca Zabuza ilk 10’a bile girememiş
Naruto en azından kurduğu bazı beklentilerin ve dövüşlerin hakkını vermiş bir seri. One Piece koca bir altı boş reklam ve sahte hype mangası, özellikle zaman atlaması sonrası. Her zaman ileride bir şeyler olacağı fikri ve gizemler, altı boş cliffhangerlar, asla gelişmeyen karakterler. Enies Lobby sonundan beri tavana çıkartılan Yonkolar ve onun işlendiği "Yonkou'ya Karşı"Sagadan beklediğini bulduğunu söyleyen herkese yalancı demekte gram tereddüt etmem.İşte bu da benim için One Piece'in açık ara öne çıkma sebebi. Ama Nardo daha iyi diyenlere bir şey demem. Demek ki onların kaale aldıkları unsurlar daha farklı. Zevklerimiz farklı olduğu için de önerdiği seriler hakkında 10 kere düşünürüm