Konan he, ona ısınmamıştım işte. Deidara iyiydi. Ben bir Sasuke örgüte girmişti ona söverdim herhalde Akatsuki ele ayağa düştü diye.Kağıt mı konan vardı o dövüşmedi bir de deidara vardı.
Konan he, ona ısınmamıştım işte. Deidara iyiydi. Ben bir Sasuke örgüte girmişti ona söverdim herhalde Akatsuki ele ayağa düştü diye.Kağıt mı konan vardı o dövüşmedi bir de deidara vardı.
Arkadaş değil Dünyanın en güçlü yaratığı Monkey D. LuffyArkadaş boynuna doladı nasıl bir ağırlıkmış bu
Sormaya bu üçlü olmasa seri çok güzel aslında.Konan he, ona ısınmamıştım işte. Deidara iyiydi. Ben bir Sasuke örgüte girmişti ona söverdim herhalde Akatsuki ele ayağa düştü diye.
Estağfirullah Hz.luffy samaya her şey yakışır.Arkadaş değil Dünyanın en güçlü yaratığı Monkey D. Luffy
OP'un hikayesi iyi ya da kötü tartışılır. Ama Naruto'da neredeyse hikaue yok ya. Sadece koşup orada burada dövüşen ninjalar var. Dkdkfkfkfkfk. Olaylar sadece dövüşlerde bitiyor. Chuunin Exam arc bir de Tsunade'yi aradıkları arc. Gerisinde bir arc içi kurgu yok ki.Ayrica Narutoda ne hikâyesi var sürekli duygu sömürüsü Allah aşkına. Boktan sebeplerden acı çeken karakterler. Boktan sebepten karmaşa yaşayan Sasuke kamili. One piece hikaye açısından mukayese dahi edilemez.
Abartma o dövüş değildir talk no jutsudur. Her jutsuyu fight zannetme.zamanında Naruto haterlığı yapmışlığım var naruto savunuyom. Bu nasıl iş lan.Naruto'nun dövüşlerinde uykum geliyor. Nasıl, One Piece'te dövüş olmamasına kuduryorsam. Naruto da dövüş görmek istemiyordum
Yav Hidan reis gelsin dövüşsün, Hawkins malı falan da adam görsün. Çatı dövüşünü beşe katlar reisNaruto'nun dövüşlerinde uykum geliyor. Nasıl, One Piece'te dövüş olmamasına kuduryorsam. Naruto da dövüş görmek istemiyordum
Çatıyı boş ver sen. Rob Lucci, Katakuri'den konuşalım. Diğerleri dövüş değil çünkü.Yav Hidan reis gelsin dövüşsün, Hawkins malı falan da adam görsün. Çatı dövüşünü beşe katlar reis
Hidan çat diye kesiyordu adam acımıyordu.Yav Hidan reis gelsin dövüşsün, Hawkins malı falan da adam görsün. Çatı dövüşünü beşe katlar reis