Sakura'ya işlevsiz demek cidden çok saçma. Rolüne göre oldukça muazzam işleri var ve yapması gereken her şeyi iyi bir şekilde uyguluyor.
Sakura'ya işlevsiz demek cidden çok saçma. Rolüne göre oldukça muazzam işleri var ve yapması gereken her şeyi iyi bir şekilde uyguluyor.
Durr............Part 1'de çok iyi dövüşler vardı. Seride ne zaman güç seviyelerin yükselmesiyle kalite de düştü.
Korkmamız gerekiyor bide Xebec diye bir adam çıktı. :/ Hashirama da çok önemli değilken birden çok önemli olmuştu. Naruto'da Rikudo vardı, Op'ta da Joy Boy. :/ Im ve Kaguya falan derken istenmeyen şeyler yaşanabilir.
Gai olmaydı hak verdim. Herkesi yeşil tayt ile gezdirirdi. Dhsjsmakja.Eyy Kakaşi sen kimsin yaaa!
Gai sensei Madarayı madara edebilen ama yeri geldiğinde tevazu da gösteren bir babayiğitGai olmaydı hak verdim. Herkesi yeşil tayt ile gezdirirdi. Dhsjsmakja.
Hatake Sakumo'nun oğlu olur kendisi ki bu adam bilindiği üzere Legendary Senninlerin üstünde. Onun oğlunun olmasına da ben okeyim zaten Pain'in atağı 3. Savaş derken zaten kim kaldı. Kakashi'dense se Danzo Shimura Hokage olarak kabul edildi asıl bu saçmalık bu.Daha bir tane oldu o da anarşi getirdi. İkincisini görelim öyle konuşuruz
Hokage dediğin Kakaşi de olabiliyor çok da anlam yükleme
Kakashi kaguya'nın içinden geçti diye hatırlıyorum asdaasdaGai sensei Madarayı madara edebilen ama yeri geldiğinde tevazu da gösteren bir babayiğit
Kakaşi sosyete partisine kiralık elbiseyle giden ama kendini zengin göstermeye çalışan yalancı para avcısı Feriha gibi bir şey :S
Danzo Konohanin başına gelmiş en güzel şey.Böyle adamları hokage yapmadığınız için,oroçim-sasukem yapmazcılar hep hokage olduğu için köy mal oldu.Hatake Sakumo'nun oğlu olur kendisi ki bu adam bilindiği üzere Legendary Senninlerin üstünde. Onun oğlunun olmasına da ben okeyim malm zaten Pain'in atağı 3. Savaş derken zaten kim kaldı. Kakashi'dens se Danzo Shimura Hokage olarak kabul edildi asıl bu saçmalık bu.
Babası Hasiramanın öz oğlu olsa o yetersizlikle Kakaşiyi anca anbu lideri yaparsın. Danzonun makamı ona yeterdi işte.Hatake Sakumo'nun oğlu olur kendisi ki bu adam bilindiği üzere Legendary Senninlerin üstünde. Onun oğlunun olmasına da ben okeyim malm zaten Pain'in atağı 3. Savaş derken zaten kim kaldı. Kakashi'dens se Danzo Shimura Hokage olarak kabul edildi asıl bu saçmalık bu.
Danzo muhsjshdjejdjdDanzo Konohanin başına gelmiş en güzel şey.Böyle adamları hokage yapmadığınız için,oroçim-sasukem yapmazcılar hep hokage olduğu için köy mal oldu.