Güzel seri mi ?The God of High School kore işi galiba.
Güzel seri mi ?The God of High School kore işi galiba.
Güzel gibi potansiyeli vardı en başta ama yarısından sonra yok dedim olmamış beğenmedim yani pek.Güzel seri mi ?
Çerezlik. Bir şeyler yiyip içerken izlersin.Güzel seri mi ?
Saçma güçler girmeden önce güzel bir dövüş serisi olur diye düşünüyordum. Birden saçma saçma şeyler oldu ve direk bıraktım. Bu yorumdan sonra bıraktığıma mutlu oldum.Güzel gibi potansiyeli vardı en başta ama yarısından sonra yok dedim olmamış beğenmedim yani pek.
Bırakmayıp devam etseydin Naruto'nun oğlunun serisi Boruto'ya başlayabilirdin. Gerçi devam etmemiş olsan da başlayabilirsin. Boruto, Naruto evrenini baştan sona kapsayan bütünleyici bir eser.Saçma güçler girmeden önce güzel bir dövüş serisi olur diye düşünüyordum. Birden saçma saçma şeyler oldu ve direk bıraktım. Bu yorumdan sonra bıraktığıma mutlu oldum.
GOH serisine diyor o lafları ahahahaBırakmayıp devam etseydin Naruto'nun oğlunun serisi Boruto'ya başlayabilirdin. Gerçi devam etmemiş olsan da başlayabilirsin. Boruto, Naruto evrenini baştan sona kapsayan bütünleyici bir eser.
God of high school için söylemiştim. Sanırım onlar da onun hakkında konuşuyorlardı. Naruto'yu bitirdim. Boruto'nun da bir yerine kadar izledim.Bırakmayıp devam etseydin Naruto'nun oğlunun serisi Boruto'ya başlayabilirdin. Gerçi devam etmemiş olsan da başlayabilirsin. Boruto, Naruto evrenini baştan sona kapsayan bütünleyici bir eser.
Neyse yanlış yaparsan Riful tarafından uğrayacağın gazabı görmüş oldun. F.Tail’e de yaz.God of high school için söylemiştim. Sanırım onlar da onun hakkında konuşuyorlardı. Naruto'yu bitirdim. Boruto'nun da bir yerine kadar izledim.
God of high school için söylemiştim. Sanırım onlar da onun hakkında konuşuyorlardı. Naruto'yu bitirdim. Boruto'nun da bir yerine kadar izledim.
Önceki mesajları okumadım ve Boruto'ya bir okuyucu kazandırma olasılığının heyacanına kapıldımGOH serisine diyor o lafları ahahaha