Sakumo Hatake için, "Namı Efsanevi Sannin'leri bile gölgede bırakıyordu" demişti Minato.Sizce Fugaku Uchiha, Sakuma Hatake bunların seviyesi nedir? Sannin Seviyesi var mıdır?
Seride bunların güçlerin gösterilmedi ama söylenenlere bakarsak çok üst seviye ninjalar. Bana göre bu adamlar Sannin seviyesi olmadı 1 tık altıdır.
Fugaku zamanında Uchihaların başı ve MS sahip olmasından dolayı Sannin gücüne yakındır diye düşünmüştüm.Sakumo Hatake için, "Namı Efsanevi Sannin'leri bile gölgede bırakıyordu" demişti Minato.
Fugaku hakkında ufak tefek Katon jutsuları ve 3t dışında bir bilgi yok. Ama Sannin gücünde olsaydı bilirdik.
Fugaku MS sahibi değil, o anime özel. Manga'da yok.Fugaku zamanında Uchihaların başı ve MS sahip olmasından dolayı Sannin gücüne yakındır diye düşünmüştüm.
Bir de hocam Akatsuki arasından güç sıralaması yaparsak nasıl olur sizce? Ben şöyle düşünüyorum:
1-Obito
2-Nagato
3-Itachi
4-Orochimaru
5-Kisame
6-Konan
7-Kakuzu
8-Sasori
9-Deidara
10-Hidan
11-Zetsu
Konan ile Kakuzu yer değiştirebilir belki ama ben Konan'ı Kakuzudan falan güçlü görüyorum. Aslında Konan çoğu kişiye göre listenin baya altında ama Obito'ya Izanagi kullandıran kişi bunların altında olmaz diye düşünüyorum.
Jashinizm diye bir dine mensup, ondan geliyor ölümsüzlüğü. Boruto'da ona yönelik bir şeyler çıktı animesinde, ama non-canon. Geçerliliği yok.Hidan'ın ölümsüzlüğü nasıl oluyordu?Açıklanmış mıydı o?
Jashinizm'e mensup olan herkes ölümsüz olabiliyor mu?Jashinizm diye bir dine mensup, ondan geliyor ölümsüzlüğü. Boruto'da ona yönelik bir şeyler çıktı animesinde, ama non-canon. Geçerliliği yok.
Kakuzu'nun bedeninin sırrı databooklarda açıklanıyor ama.
Ondan başka ölümsüz olan görmedik ana seride. Ama Boruto'da ona yönelik bir ark var. @Riful daha iyi bilir.Jashinizm'e mensup olan herkes ölümsüz olabiliyor mu?
Sağ ol reis.Gai-sensei'i böyle görmek üzücü.Ondan başka ölümsüz olan görmedik ana seride. Ama Boruto'da ona yönelik bir ark var. @Riful daha iyi bilir.
Bence çok takılma ama, geçerliliği yok sonuçta. Ama tabii illa görmek istersen bak.
Hidan'ın ölümsüzlüğü Jaşin-sama'nın gizli tekniğinden gelme bir durum. Açıklaması yok, ne de olsa gerçek bir gizli teknik. Sadece Hidan'a özel, Jaşin-sama her kulunu kutsamaz ölümsüzlükle.Ondan başka ölümsüz olan görmedik ana seride. Ama Boruto'da ona yönelik bir ark var. @Riful daha iyi bilir.
Bence çok takılma ama, geçerliliği yok sonuçta. Ama tabii illa görmek istersen bak.