Animede adama mangekyo şaringan vermişler ek olarak. Mangada kullanmıyor. Yani mangada zaten çok aktif gözüken biri değil 2-3 sahnede var.Uchiha Fugaku'ya dair animede olmayan sahneler var mı acaba mangada?Varsa yazabilir misiniz?
Çok merak ediyorum Uchiha'nın başının bu kadar az gözükmesi en sevmediğim şeylerden.Animede adama mangekyo şaringan vermişler ek olarak. Mangada kullanmıyor. Yani mangada zaten çok aktif gözüken biri değil 2-3 sahnede var.
Ana karakterlerden ikisinin babası olması dışında bir vasfı yok.
Uçiha'nın başı olabilir ama her klan lideri ultra güçlü diye bir şey yok. Mesela Hiashi daha güçlüdür büyük ihtimal ondan. Onun dışında diğer klan liderleri de öyle kage edecek isimler değil. Belki Hiashi kage eder işte.Çok merak ediyorum Uchiha'nın başının bu kadar az gözükmesi en sevmediğim şeylerden.
Kyuubiyi almayı planlayan bir oluşumun liderinde Kyuubiyi kontrol edicek güç gerekli bana kalırsa. MS olmasa bu işe kalkismazlardi diye düşünüyorum.Uçiha'nın başı olabilir ama her klan lideri ultra güçlü diye bir şey yok. Mesela Hiashi daha güçlüdür büyük ihtimal ondan. Onun dışında diğer klan liderleri de öyle kage edecek isimler değil. Belki Hiashi kage eder işte.
Animede yine mangekyo sharingan filan demişler.
Kimde vardı İtaçi haricinde MS? O kadar kompleks bir durum yok, mangekyo o sıralar çok özel bir güç öyle sıradan kişilerde bulunan bir şey değil. Olsaydı zaten dikkat çekerlerdi ve o kadar kolay avlanmazlardı. Onu geçtim Tobi koleksiyonuna katardı en basitinden.Kyuubiyi almayı planlayan bir oluşumun liderinde Kyuubiyi kontrol edicek güç gerekli bana kalırsa. MS olmasa bu işe kalkismazlardi diye düşünüyorum.
Kyuubiyi kontrol etmek isteyen grup sırf İtachiye de bel bağlıyor olabilir de MS'siz kontrol edilmiyor diye biliyorum bijuular.Kimde vardı İtaçi haricinde MS? O kadar kompleks bir durum yok, mangekyo o sıralar çok özel bir güç öyle sıradan kişilerde bulunan bir şey değil. Olsaydı zaten dikkat çekerlerdi ve o kadar kolay avlanmazlardı. Onu geçtim Tobi koleksiyonuna katardı en basitinden.
Tamam da diğer klan liderleri ne ki? Choza ne, Hiashi ne(bu biraz kalbur üstü ama yine de üst pota için adam değil), Shikaku ne? Eski İna Şika Cho en fazla Kyuubi'yi köyün dışına itebiliyordu Hiruzen ile beraber.Kyuubiyi kontrol etmek isteyen grup sırf İtachiye de bel bağlıyor olabilir de MS'siz kontrol edilmiyor diye biliyorum bijuular.
Babası sıradan biri değil klan lideri diye dedim. Diğerlerinde vardır diye değil.