Rock lee çalıştı da ne oldu...asla Gaara, Sasuke, Naruto gibi torpilli adamlara yetişemedi. Tembelliğe devam kanka o yüzden.
Şunu ne zaman dinlesem Rock Lee'nin delikanlılığı ve çalışma azmi aklıma geliyor. Sonra kendime tembelliğime pişkinliğime utanıyorum, gaza geliyorum. Tuhaf tuhaf duygular.
Kurama'nın konaklığı, Hokage'nin oğulluğu, Uzumaki klanı üyeliği falan önemsiz detaylar. Naruto doğrudan Ootsutsuki Asura'nın reenkarnasyonu.Ana karakter Neji ile olan dövüşünde kaderin önceden belirlenmediğini soylemesine rağmen o dövüşü babasından miras Kyuubi ile almıştır.
Luffy hakkında en fazla sevdiğim şey meyvesi gayet dandik olmasına rağmen gayet etkili bir şekilde kullanabilmesi.Ona kıyasla Naruto denilen işlevsiz aileden gelme güçleri olmasa(Kurama,Uzumaki çakrası)baltaya sap olamayacak bir isim.Kurama'nın konaklığı, Hokage'nin oğulluğu, Uzumaki klanı üyeliği falan önemsiz detaylar. Naruto doğrudan Ootsutsuki Asura'nın reenkarnasyonu.
Luffy de Naruto'dan aşağı değil. Ailesinde kk seviyesi olmayanı dövüyorlar. Potansiyel zirve olarak doğmuş zaten. Meyvesi doğal olarak mükemmel savumanya sahip, Oda sağ olsun bin türlü şekli şuklu da var. Bir de hikaye içinde şansı hep yüzüne gülüyor. İkisine doğuştan şanslı velet kapsamında ama Naruto ile kıyas ederesek Naruto'nun aksine Luffy'nin rakipsiz olması da ekstra bir talih.Luffy hakkında en fazla sevdiğim şey meyvesi gayet dandik olmasına rağmen gayet etkili bir şekilde kullanabilmesi.Ona kıyasla Naruto denilen işlevsiz aileden gelme güçleri olmasa(Kurama,Uzumaki çakrası)baltaya sap olamayacak bir isim.
Plotsuz karakter konuşulduğunda örnek olarak Luffy'nin verildiğini de gördüm ya, gözüm açık gitmez.Luffy de Naruto'dan aşağı değil. Ailesinde kk seviyesi olmayanı dövüyorlar. Potansiyel zirve olarak doğmuş zaten. Meyvesi doğal olarak mükemmel savumanya sahip, Oda sağ olsun bin türlü şekli şuklu da var. Bir de hikaye içinde şansı hep yüzüne gülüyor. İkisine doğuştan şanslı velet kapsamında ama Naruto ile kıyas ederesek Naruto'nun aksine Luffy'nin rakipsiz olması da ekstra bir talih.
Tembelliğe, yani bitmek bilmeyen iğrenç hayat döngüsünde kalmayı kendine yakıştırmaya devam yani? Güzelmiş.Rock lee çalıştı da ne oldu...asla Gaara, Sasuke, Naruto gibi torpilli adamlara yetişemedi. Tembelliğe devam kanka o yüzden.