Tam tersine adam serinin en çok yönlü adamı. RS halinde de boş geçmedi yani Gai dövüşü dışı bir çok tanrısal teknik gösterdi. Gai meselesi ise zaten farklı adam ninjutsu kullanmadı.
Bir kaç şehir havalandırdı, kitlesel genjutsu tekniği yaptı, Limbo gibi kimsenin göstermediği bir şey gösterdi. Bundan ötesi DBZ supe filan.
Ama bu Obito için söylenebilir.
@Millennium Wizard @Starrk
Naruto da uygulanması gereken o çünkü o ayrı ama bir iki kişi hariç hiç kimseden böyle bir şey görmedim. Onlar da sebeplerini bir kaç konuda açıklıyordu. Onun dlşında 10 senedir böyle bir şey görmedim, ki kendim de yapmam pek tezatlık yoksa. Sadece Deidara meselesinde dillendirdim o da cidden saçmaydl. Bunda yazar da suçlu. Ki kendi listemde Sasori 1-2 sıra daha önde.
İşin kötü tarafı bunu iddia eden Kaguya'yı Otsutsikleri saymıyorum onlar yan sanayi karakter diyenler yani.
Onun dışında durduk yere tartışma stilini sevmiyorsunuz diye insanlara sataşmak çocukluk "ötmek" demek filan. Yüzyüze bakıyoruz yani ayıptır.
Hele One Piece forumunda bunu yapmak, hala fanlarının Oda tanrl Luffy peygamber diye gezdiği seride yapmak ayrı ironik olmuş. Beyazsakal'ın en güçlü olduğu olmadığı tartışılmıyor sanki.