Yaşayamadığı çocukluğunu şimdi yaşıyor galiba.
Yaşayamadığı çocukluğunu şimdi yaşıyor galiba.
En azından Kage ünvanı falan verdi bir ağırlığı vardı yani evrende. Manga finalinin sonrasında her şey tepetaklak oluyor zaten şaşırmadım o yüzden Gaara'nın o duruma düşmesine. Naruto ve Sasuke bile fena nerf yemiş sonuçta. Villain açısından yanına yaklaşamaz Boruto orijinal serinin, ciddiye alamıyorum şu adamları valla.Gaara'yı da veremedi yav, Momoshuki Kekosuna kurban gitti. 15 yaşında toy Gaara bile koca çölü kaldırıp yığıyordu milletin üstüne, Adult Gaara'yı düşünemiyorum.
Gerçek bir savaş olsaydı Şino kazanırdı orada. Potansiyelinine erişmiş kendini saklıyor. İruka gibi yetersiz değil. Olaya el atacak zamanı geldiğinde. Bir de rica edeceğim boynuzlu olan avatara geç.Abartmayin ya. Genin Mitsukiyi oyalacak kadar güçlü shino XD
Doğru dedin. Artık oyun zamanı.Yaşayamadığı çocukluğunu şimdi yaşıyor galiba.
Yalnız Mitsuki muhtemelen gücünü sakindi Orochimarudan ötürü. Yani dua etsin Orochiye. Genin Mitsuki olayı Mizuki vs Narutoya dönecekti. Iyi yirtti.Gerçek bir savaş olsaydı Şino kazanırdı orada. Potansiyelinine erişmiş kendini saklıyor. İruka gibi yetersiz değil. Olaya el atacak zamanı geldiğinde. Bir de rica edeceğim boynuzlu olan avatara geç.
Saçını mı boyatmış
Gölgeleme var.Saçını mı boyatmış
518400Bu it achi sasukeye ana babasının ölümünü kaç defa izletmişti.
Vay adi vay.518400