O verdiğin resimdeki gibi bakarsan bizimkilerde itachiyi chibaku tenseiiden kurtarmış olmuyor mu ama
chibaku tensei öyle zarar veren bir teknik değil zaten. adamı yerçekimiyle küçükte olsa gezegene kapatıyorsun resmen. Çizik alııp almamasına gelmeyecem adam edo çizik atsan ne olur ki?
Yanız hepsini geçtim itachi'de full susano var mı ki? kalkanla neyi yansıtacak? Böyle şu vardır diye düşünürsen herkesi yener itachi
Dikkat çekmek istediğim nokta , Rinnenganlı bir adamı kaç shinobi kuvveti durdurabilir ?
Jinchurikiler nakavt oluyordu . Bu Chibaku Tensei yapılmadan önce yapılan bir saldırı.
Hiç biri Nagatonun hızına ayak uyduramadı. Jinchurikiler bir şey yapamıyor.
Shinobi kuvvetlerinin alayı boş ... Kim durduracak Nagatoyu ?
Bunu başarabilen İtachi. Yani burada gücüne dikkat çekmek istiyorum.
Rinnenganın jutsularına sahip birini durdurmak ve tek vuruşta nakavt etmek herkesin harcı değil
Mesela , İtachi olmasa kim çözebilir Chibaku Tenseinin zayıf noktasını ? Aval aval bakarlar anca.
Adama tüm teknikleri yalamış yutmuş biliyor.
Ayrıca Chibaku Tensei den zarar görmüş bir hali yoktu İtachinin.
Yata mirror ayrı bir defans oluşturuyor. Sussanonun savunmasına ek bir savunma getiriyor.
Totsuga Sword ile de mükemmel bir saldırısı oluyor. Sağlam hali oldukça yenilmez adamın.
En kötü ihtimal , naruto ve bee olmasa İzanagi yapar yine kurtulur o Chibakudan eğer yok edemezse
o noktasını. Adamda jutsu mu yok ne ararsan var. :T
Totsuga Sword gibi bir teknik olmasaydı eğer öyle kıytırık mühürlemelerle Nagatoyu durduracaklarını sanmıyorum :T