Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Roronoa Zoro

Bu Kabutorimon'u da normal genjutsuya alamamışlardı İtachi reyiz devreye girmişti oradan aklımda kalmış. Naruto çağırsın dedeleri gene yoksa sasuke saniyesinde alır bunu genjutsuya.
İçinde 9 tane kuyruklu var, alamaz :D Hardcore girecekler birbirlerine, başka yolu yok.
Not: Uzumaki oluşu artık irdelensin istiyorum. Belki rikodu'nun kardeşinin soyundan falan gelmiştir uzumaki clanı, saçının yapısı bana onları hatırlattı.
Saçının kızıl olduğunu düşünürsek ki öyle, belki Mother Kaguya'yı da bir Uzumaki ayartmıştır.
Saçlarının kızıl oluşu:

Edit 123123123:
Mother Kaguya'yı ayartan emmi de ölüm tanrısıdır belki kim bilir.
Zaten Uzumaki kökenli bir teknik olduğunu da biliyoruz.

hepsi yoruma açık tamam diyebilirim de bu ne?
itachi'nin yanında kyuubili naruto ve hachibi olmadan chibaku tensei'den kurtulabileceğini düşünüyor musun?
her tekniğinin basit bir karşılığı var rinneganda
amaterasu<shinra tensei
susano<chibaku tensei
tek ihtimal genjutsu ile yenebilir onunda ucu "sen kimi tutuyorsan o yener" kadar açık
biri der ki rinneganlı kuklalardan birini jiraiya genjutsuya almıştı kurbağalarla zayıf der. diğeri der ki rinnegan en güçlü dojutsu -öyle ki ms'den sonra senju dna alıpta açabiliyorsun ancak- bir ms genjutsusuna yenilmesi mantıklı değil.

Biju modlu iki tane Jinchurikiyi İtachi kurtardı. Farkında mısın bilmiyorum ?
İtachi Full Sussano bile açmadan çizik almamış adam. :/ Ek olarak bunun
Full Sussanosu var.
Yata mirror - Her saldırıyı yansıtabilen savunma aynası
Totsuga Sword - SOnsuz genjutsuya mühürleyen kılıç

Yani neye göre hesapladın olayı anlamadım. Adam kıytırık bir yarım yamalak Sussano ile Chibaku Tenseiden
zarar görmemiş . Anına İzanagi izanami veya Full Sussano and Yata mirror and Totsuga Sword kombinasyonu yapsa nakavt oluyor nagato.

Sonuç olarak Totsuga sword ile tek attı mı ? Attı .
Bunun yoruma açık bir yeri yok. Karnını kılıçı yemiş dava kapanmış.

Biju modlu iki tane Jinchurikiyi İtachi kurtardı. Farkında mısın bilmiyorum ?
İtachi Full Sussano bile açmadan çizik almamış adam. :/ Ek olarak bunun
Full Sussanosu var.
Yata mirror - Her saldırıyı yansıtabilen savunma aynası
Totsuga Sword - SOnsuz genjutsuya mühürleyen kılıç

Yani neye göre hesapladın olayı anlamadım. Adam kıytırık bir yarım yamalak Sussano ile Chibaku Tenseiden
zarar görmemiş . Anına İzanagi izanami veya Full Sussano and Yata mirror and Totsuga Sword kombinasyonu yapsa nakavt oluyor nagato.

Sonuç olarak Totsuga sword ile tek attı mı ? Attı .
O verdiğin resimdeki gibi bakarsan bizimkilerde itachiyi chibaku tenseiiden kurtarmış olmuyor mu ama
chibaku tensei öyle zarar veren bir teknik değil zaten. adamı yerçekimiyle küçükte olsa gezegene kapatıyorsun resmen. Çizik alııp almamasına gelmeyecem adam edo çizik atsan ne olur ki?
Yanız hepsini geçtim itachi'de full susano var mı ki? kalkanla neyi yansıtacak? Böyle şu vardır diye düşünürsen herkesi yener itachi

O verdiğin resimdeki gibi bakarsan bizimkilerde itachiyi chibaku tenseiiden kurtarmış olmuyor mu ama
chibaku tensei öyle zarar veren bir teknik değil zaten. adamı yerçekimiyle küçükte olsa gezegene kapatıyorsun resmen. Çizik alııp almamasına gelmeyecem adam edo çizik atsan ne olur ki?
Yanız hepsini geçtim itachi'de full susano var mı ki? kalkanla neyi yansıtacak? Böyle şu vardır diye düşünürsen herkesi yener itachi
Dikkat çekmek istediğim nokta , Rinnenganlı bir adamı kaç shinobi kuvveti durdurabilir ?
Jinchurikiler nakavt oluyordu . Bu Chibaku Tensei yapılmadan önce yapılan bir saldırı.
Hiç biri Nagatonun hızına ayak uyduramadı. Jinchurikiler bir şey yapamıyor.
Shinobi kuvvetlerinin alayı boş ... Kim durduracak Nagatoyu ?
Bunu başarabilen İtachi. Yani burada gücüne dikkat çekmek istiyorum.
Rinnenganın jutsularına sahip birini durdurmak ve tek vuruşta nakavt etmek herkesin harcı değil
Mesela , İtachi olmasa kim çözebilir Chibaku Tenseinin zayıf noktasını ? Aval aval bakarlar anca.
Adama tüm teknikleri yalamış yutmuş biliyor.

Ayrıca Chibaku Tensei den zarar görmüş bir hali yoktu İtachinin.
Yata mirror ayrı bir defans oluşturuyor. Sussanonun savunmasına ek bir savunma getiriyor.
Totsuga Sword ile de mükemmel bir saldırısı oluyor. Sağlam hali oldukça yenilmez adamın.
En kötü ihtimal , naruto ve bee olmasa İzanagi yapar yine kurtulur o Chibakudan eğer yok edemezse
o noktasını. Adamda jutsu mu yok ne ararsan var. :T

Totsuga Sword gibi bir teknik olmasaydı eğer öyle kıytırık mühürlemelerle Nagatoyu durduracaklarını sanmıyorum :T

Netten baktımda ingilizce sayfalar dışında pek sonuç bulamadım.Ben tobi(obito) vs itachinin nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum

Dikkat çekmek istediğim nokta , Rinnenganlı bir adamı kaç shinobi kuvveti durdurabilir ?
Jinchurikiler nakavt oluyordu . Bu Chibaku Tensei yapılmadan önce yapılan bir saldırı.
Hiç biri Nagatonun hızına ayak uyduramadı. Jinchurikiler bir şey yapamıyor.
Shinobi kuvvetlerinin alayı boş ... Kim durduracak Nagatoyu ?
Bunu başarabilen İtachi. Yani burada gücüne dikkat çekmek istiyorum.
Rinnenganın jutsularına sahip birini durdurmak ve tek vuruşta nakavt etmek herkesin harcı değil
Mesela , İtachi olmasa kim çözebilir Chibaku Tenseinin zayıf noktasını ? Aval aval bakarlar anca.
Adama tüm teknikleri yalamış yutmuş biliyor.

Ayrıca Chibaku Tensei den zarar görmüş bir hali yoktu İtachinin.
Yata mirror ayrı bir defans oluşturuyor. Sussanonun savunmasına ek bir savunma getiriyor.
Totsuga Sword ile de mükemmel bir saldırısı oluyor. Sağlam hali oldukça yenilmez adamın.
En kötü ihtimal , naruto ve bee olmasa İzanagi yapar yine kurtulur o Chibakudan eğer yok edemezse
o noktasını. Adamda jutsu mu yok ne ararsan var. :T

Totsuga Sword gibi bir teknik olmasaydı eğer öyle kıytırık mühürlemelerle Nagatoyu durduracaklarını sanmıyorum :T
edo nagatoyu totsugadan başka yenecek bir şey yok haklısın ama itachinin totsuga kullanana kadar olan kısmından bahsediyorum ben. Chibaku tenseiden zaten zarar görmüyorsun dedim ya. Amacı mühür gibi bir şey adamı kapatmak. Anormal bir güç gerekiyor ki bu da tek başına itachi de yok diyorum ben. Taa en başta kullansa totsugayı kullanabileceği bir açık bulabilecek mi? anca 3lü kombo yaptılarda kırdılar chibaku tensei nin kaynağını öyle bir boşluk oldu sapladı itachi. izanami falan kısmına bakarsak bir şey diyemem ama iş dönüp dolaşıp "gözlerin atası rinnegan"a geliyor. Gerçi ben bu cümleyi çok sevmiyorum çünkü "yani yapabilir bence" demek.

edo nagatoyu totsugadan başka yenecek bir şey yok haklısın ama itachinin totsuga kullanana kadar olan kısmından bahsediyorum ben. Chibaku tenseiden zaten zarar görmüyorsun dedim ya. Amacı mühür gibi bir şey adamı kapatmak. Anormal bir güç gerekiyor ki bu da tek başına itachi de yok diyorum ben. Taa en başta kullansa totsugayı kullanabileceği bir açık bulabilecek mi? anca 3lü kombo yaptılarda kırdılar chibaku tensei nin kaynağını öyle bir boşluk oldu sapladı itachi. izanami falan kısmına bakarsak bir şey diyemem ama iş dönüp dolaşıp "gözlerin atası rinnegan"a geliyor. Gerçi ben bu cümleyi çok sevmiyorum çünkü "yani yapabilir bence" demek.
Genel olarak baktığında Rinnenganın zayıf yönü Genjutsu . :T
Saldırıyı emebiliyor , savunma üst düzey . Kırılmıyor veya yok edilemiyor direk saldırıyı emiyor adam.
Saldırısı da üst düzey . Yani her türlü aşmış teknikler var . Fakat yine bir ems veya kullanışlı ms karşı zayıf.
Gözler genel olarak birbirine ying yang gibi . Aslına bakarsak bir byakugan kullancısı Sharinganın doğal düşmanı. :W
Adamlar her yerinde ki chakrayı kontrol edebiliyor. Böyle bir chakra kontrolüne Genjutsu uygulamak saçma.
Aynı şekilde Sharingan ve Rinnengan içinde geçerli. Sharingan da ki yasaklı tekniklerin , Rinnenganda durdurma karşılığı yok.
Bir İzanagi veya İzanamiye karşı ne yapabilir ? Veya bir kotaamatsukiye , Tsukuyomiye ne yapabilir ? .
Muhtemelen çok rahat yer. Genjutsu yemeyen bir Sennin Mode lu kabuto bile böyle dojutsuları yiyorsa , algıları açık
Nagatonun şansı yok gibi.
Lanet olsun bu Uchihalılara... Fazla power up dağıtmışlar :T

Şimdi final dövüşüne geldik açıkçası Sasuke'nin yan çizmesine çok sevindim kötü adamlık yakışıyor ona finalde sasuke ölürse tadından yenmez de... Şimdi benim anlamadığım Naruto'nun içinde kyuubi ve diğer bijuuların çakrası duruyor mu? Yoksa Sasuke mi yakaladı hepsini? Naruto'da kyuubi yoksa sittin sene yenemez rinnegan-sharingan'lı sasuke'yi. Pain'e benzemez bu Naruto'nun her hücresini ezbere biliyor. Kyuubi var Naruto'da deyin de umutlanayım bari.

Roronoa Zoro

Şimdi final dövüşüne geldik açıkçası Sasuke'nin yan çizmesine çok sevindim kötü adamlık yakışıyor ona finalde sasuke ölürse tadından yenmez de... Şimdi benim anlamadığım Naruto'nun içinde kyuubi ve diğer bijuuların çakrası duruyor mu? Yoksa Sasuke mi yakaladı hepsini? Naruto'da kyuubi yoksa sittin sene yenemez rinnegan-sharingan'lı sasuke'yi. Pain'e benzemez bu Naruto'nun her hücresini ezbere biliyor. Kyuubi var Naruto'da deyin de umutlanayım bari.
Kyuubi var Naruto'nun içinde fakat diğerleri yok, sadece bir miktar çakrası var. Şu ikiz kardeşler gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık