Gücüyle yazdığımın alakasını anlamadım. Ben kişisel bir şeyden bahsettim, güçten değil. Ki konunun Hiruzen ile de alakası yok orada. Hiruzen üzerinden beni yaftalayanlara söyledim ben.Gücünün altı doldurulmadı o yüzdendi bu tepkiler
Gücüyle yazdığımın alakasını anlamadım. Ben kişisel bir şeyden bahsettim, güçten değil. Ki konunun Hiruzen ile de alakası yok orada. Hiruzen üzerinden beni yaftalayanlara söyledim ben.Gücünün altı doldurulmadı o yüzdendi bu tepkiler
Her şeyin güçle alakası varGücüyle yazdığımın alakasını anlamadım. Ben kişisel bir şeyden bahsettim, güçten değil. Ki konunun Hiruzen ile de alakası yok orada. Hiruzen üzerinden beni yaftalayanlara söyledim ben.
Aynen baya iyi.
Kakaşi fena hoca değil bence. Sasuke'yi belki Hebi haline getiremezdi, ama en az kendisi kadar iyi bir jounin, belki kage seviyesi birine dönüştürürdü.Aynen baya iyi.
Yalnız bu adam Orochimaruya katılarak çok iyi iş yaptı aslında laf atılıyor da.
Kakashi ile kalıp Sakura ile kutu kutu pense takılmak yerine sağlam olmayı seçti
Team 7'nin eğitim payının %99'unu Sanninler karşıladı. Hadi Sasuke chidori falan kaptı. Sakura saçını keserek güçlü olduğunu sanıyordu falan.Kakaşi fena hoca değil bence. Sasuke'yi belki Hebi haline getiremezdi, ama en az kendisi kadar iyi bir jounin, belki kage seviyesi birine dönüştürürdü.
Ama tabii Orochimaru'nun kattıklarıyla bir olmaz, deri değiştirme, ileri düzey kenjutsu, taijutsu, lanetli mühür, beyaz yılanlar falan fistan derken çok deli bir karaktere dönüştü Hebi hali.
Sakura'yı Tsunade baştan yarattı, ama Kakashi Naruto'ya çok güçlü bir S level teknik kazandırdı, bu atlanmamalı. Sasuke ise kalsaydı Kakashi yine elinden geleni yapardı. İyi adam.Team 7'nin eğitim payının %99'unu Sanninler karşıladı. Hadi Sasuke chidori falan kaptı. Sakura saçını keserek güçlü olduğunu sanıyordu falan.
Lan iyi adam da Naruto'nun öğrendiği şey üstüne Kakashi öğretti. Rasenshurinkeni mi diyorsun bu arada? Yamato falan da vardı orda ya. Hani üstüne koydu bir deSakura'yı Tsunade baştan yarattı, ama Kakashi Naruto'ya çok güçlü bir S level teknik kazandırdı, bu atlanmamalı. Sasuke ise kalsaydı Kakashi yine elinden geleni yapardı. İyi adam.
Aslında Kakashi bir şey kazandırmadı. Tek yaptığı klonlarını antrenman için nasıl daha efektif kullanacağı idi geriye kalan Naruto'nun azmi ve Yamato'nun gözetmenliği ile oldu. Ayrıca FRS'nin temeli olan Rasengan'I da Jiraiya öğretti.Kakashi Naruto'ya çok güçlü bir S level teknik kazandırdı, bu atlanmamalı.