Güç açısından söylemiyor la onu yapma şimdiHashirama yaşasa beni geçerdi diyor.O Hashirama da baya baya edo tensei Madara ile dövüşüyordu.
Ace potansiyeli vardı diyeyim sen anla.
Otorite demiştir, ciks bakış falan demiştir o açılardan geçer yani
Güç açısından söylemiyor la onu yapma şimdiHashirama yaşasa beni geçerdi diyor.O Hashirama da baya baya edo tensei Madara ile dövüşüyordu.
İtachi fanı değilim İtachi alır göz teması gg wp.Bi Hashirama değil
Boğamaz. Neden ?Killer beeyle gayet iyi dövüştü bence suyun içinde boğamazmı jiraiya yı ?
İtachi, Hashirama'yı mı alıyorİtachi fanı değilim İtachi alır göz teması gg wp.
çünkü itachi genjutsusundan sadece sharinganlı birinin kurtulabileceğini söyledi tabi yakalanırsaİtachi, Hashirama'yı mı alıyor
Suya koymadan mı suya koyarak mı
Bu seride ortalamanın Pain olduğunu düşünürsek üstünde de değil. Jiraiya bile değil bırak Itachi'yi. Yüksek ise Nagato'dan başlayıp taaaa Hashirama'ya kadar gidiyor.İtachi'nin iddaa edildiği gibi ortalama gücün az üzerinde olduğuna katılmıyorum.Elemanın ayar vermediği kalmadı neredeyse.
Kakashi
Orochimaru
Deidara
Kabuto
unuttuklarım da olabilir.
Kabuto'yu Sasuke ile aldı demeyin Sasuke'nin etkisi kısıtlı.Ki zaten almıyor da mal ediyor adamı kazanmaktan büyük olay.
Daha Tobi'ye Sasuke'den yedirdiği tekniği Sasuke'ye yaptıklarını söylemeye gerek yok.Var da var yani.Çok güçlü olduğu için hastalık falan bahane bulup öldürdü mangaka.Sonra işine gelen yerde edo olarak getirmesi kolay nasılsa.
Nerede beni geçerdi diyor? Benden bir ninjaymış diyor Sasuke'nin anlattıklarını duyunca. Tanımıyor bile İtachi'yi? Hashirama bırak Shinsuusenju'yu base halde sırf Mokuton Golem ile Itachi + Jiraiya'yı dümdüz eder. EMS Madara + Kyuubi'yi dövüyor o golem. Itachi kim köpek?Hashirama yaşasa beni geçerdi diyor.O Hashirama da baya baya edo tensei Madara ile dövüşüyordu.
Çocuk daha genç bilmiyor bazı şeyleri, o kadar da önemseme böyle beyanlarınıçünkü itachi genjutsusundan sadece sharinganlı birinin kurtulabileceğini söyledi tabi yakalanırsa
Madarada bunun gözleri olsa ezer geçerdi madara EMS olsaydı bide o gözlerKurama + Perfect Susanoo'lu EMS Madara alan Hashirama,Itachiye mi düşüyor? ????
Haaa şimdi troll olduğun netleşdi eyvallahİtachi fanı değilim İtachi alır göz teması gg wp.
Kim söyledi ?çünkü itachi genjutsusundan sadece sharinganlı birinin kurtulabileceğini söyledi tabi yakalanırsa
Uydurmaca, öyle bir laf yok Element bunlar hep.Nerede beni geçerdi diyor?