Öğrencimi yedirmem :TSasuke'yi haklı bulan 2-3 kişi var herhalde.
Tensei-ben-???
Öğrencimi yedirmem :TSasuke'yi haklı bulan 2-3 kişi var herhalde.
Tensei-ben-???
Rinnegan'ı olduğu için değil yediği ve yeme ihtimali olan boklardan dolayı kan alası var.Devrimi böyle getirecekse ''Tarihteki manipüle edilmesi en kolay ninja'' olarak kendinden başlasın. Kim nereye çekerse oraya giden ergen, gücü bulunca vendetta oldu. ''Bu insanlar eski shinobi dünyasının sembolü geçmişteki yanlışlarımızı temsil ediyorlar'' gibisinden birşeyle geçmişi yoketmeye çalışıp zorla üstüne bir düzen kurmaya çalışmayı da anca sasuke-kun düşünürdü zaten. Adamlar zaten varını yoğunu vermiş herkes nirvanaya ulaşmış hak yolunda tövbe etmişler. Sasuke güvenmiyor ve rinnegan sahibi olduğu diye idam etme hakkını kendinde bulamaz.
Sasge zeki de değil bence.Sadece yetenekli o kadar.Diğer söylediklerinde de sonuna kadar haklısın.Narutonun sevgi pıtırcıklığı herşeyi halledebilirim düşüncesi tamamen gerçekçilikten uzak tepki gösterilmesine hak veriyorum ama Sasuke de pek akıllı bir karakter değil.Zeki olabilir ama akıllı değil.Kalıplara girmiş düz mantık bir adam.Herkesi yok ederim sonra sıfırdan inşa ederim nasıl olsa diye düşünüyor.Sasuke intikam olayında olduğu gibi kavramlara takılı kalmış birisi.Zaten o yüzden düz.Gri bir karakter olamıyor illa ki kendini belli bir doğrultuya sokmak zorunda.O yüzden kolay biçimde manipüle edilip durdu bence seri boyunca.