Boruto'nun neden Byakugan'ı olmadığı sorulduğunda tüm ciddiyetle "Çizmeyi unuttum" diyen bir adamın serisi hakkında güç tartışması yapıyorsunuz, hatırlatayım dedim.
Cidden öyle mi dedi. Ben Oda'ya boşu boşuna yükleniyorum o zaman.
Boruto'nun neden Byakugan'ı olmadığı sorulduğunda tüm ciddiyetle "Çizmeyi unuttum" diyen bir adamın serisi hakkında güç tartışması yapıyorsunuz, hatırlatayım dedim.
Haterlıkta ayrı bir boyuta geçmiş adam.
Hadi az ötede ninja koşusu yapKim dalga geçiyor ki? Tam aksine OP daha çok dalga geçilir yabancı veya yerli forumlarda.
OP'de güç dengesi mi vardı ayrıca
Versiyon 1, örnek araba tasarlarken lamba koymayı unutmakla, seri üretim sırasında hata yapmak birebir şeyler, evetNe desem bilemedim, nereden tutsan elinde kalıyor çünkü.
Evet, şaka değil gerçek. Arayıp bulabilirsinCidden öyle mi dedi. Ben Oda'ya boşu boşuna yükleniyorum o zaman.
Bunu alın.Hadi az ötede ninja koşusu yap
Versiyon 1, örnek araba tasarlarken lamba koymayı unutmakla, seri üretim sırasında hata yapmak birebir şeyler, evet
Demek OP'de güç dengesi var. Hmm.Hadi az ötede ninja koşusu yap
Versiyon 1, örnek araba tasarlarken lamba koymayı unutmakla, seri üretim sırasında hata yapmak birebir şeyler, evet
Naruto'da da yok. Naruto çükübik hali ile Biju yenmedi mi?Demek OP'de güç dengesi var. Hmm.
Crocodile'nin seviyesi nedir? Sağ kol mudur? Sol kol mudur? Üçüncü adam mıdır?
Sen bunu düşün daha bakalım çıkabilecek misin işin içinden?
Sen çıkarım yapamıyorsun diye OP'de güç dengesi olmadığı anlamına gelmiyor.Demek OP'de güç dengesi var. Hmm.
Crocodile'nin seviyesi nedir? Sağ kol mudur? Sol kol mudur? Üçüncü adam mıdır?
Sen bunu düşün daha bakalım çıkabilecek misin işin içinden?
700 bölümlük seride 600 bölüm önce çıkmış adamın seviyesine cevap veremiyorsun, hala burada OP şöyle OP böyle diye konuşuyorsun. Bu Zabuza'nın güç seviyesine cevap verememek gibi bir şey. Daha çok konuşup kendini daha da rezil etme derim.Naruto'da da yok. Naruto çükübik hali ile Biju yenmedi mi?