Tsuchikage ve Raikage balon yaniSahiden neyin ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz ya bu şekilde, hayranım size.
Tsunade en güçsüz Sannin ama Gokage içindeki en güçlü kişi de, ne diyelim şimdi? Bu bir kanıt mı?

Tsuchikage ve Raikage balon yaniSahiden neyin ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz ya bu şekilde, hayranım size.
Tsunade en güçsüz Sannin ama Gokage içindeki en güçlü kişi de, ne diyelim şimdi? Bu bir kanıt mı?
Pain'in ne olduğunu biliyorum. Tsunade'den güçlü ancak PA Naruto bu seviyede değil. Kyuubi ile olan savaşına kadar da hiç olmadı.Gokage içindeki en güçlü mü kişi :/
Ayrıca Gokage içindeki en güçlü kişi olsa ne yazar? Naruto veya Pain'in tam olarak ne olduğunu anlayamamışsın sanırım.
Tsuchikage en güçlü ikinci gördüğümüz kadarıyla ancak evet, Raikage balonun allahı. Mei bile Tsunade'nin boostuyla da olsa kilometre alanı lav ile kaplıyor iken bu adam neden abartılır hiç anlamam. Hiç bir yerde hiç bir varlık gösterememiş birisi.Tsuchikage ve Raikage balon yani![]()
benim en sevdiğim teori kanıtlama çabasına sahipti bu.Naruto benim için her zaman Mangatürk'ün admini olarak kalacak. Tobi=Obito diyen herkese istisnasız kim olduğuna bakmadan ban atan bir yiğit bir adam bir erkek bir alpha.
İyileştirme gücünden bahsediliyorsun, kadının özelliği o zaten ama sonsuz da değil, sonunda tırtladığınıda gördük. Ayrıca savunma gücü olarakta Gaara'yı da gördük, bunlar özellik.Pain'in ne olduğunu biliyorum. Tsunade'den güçlü ancak PA Naruto bu seviyede değil. Kyuubi ile olan savaşına kadar da hiç olmadı.
Ve evet, Tsunade Gokage içindeki en güçlü kage.
Bu kadın ortadan ikiye bölünmüş iken kendini iyileştirmeye bile uğraşmadan, beş kageyi hayatta tutup aynı zamanda da Katsuyu'yu çağıracak kadar çakra biriktiriyor. Katsuyu gelince ise beni boşver ölmeyeceğim onları iyileştir diyebiliyor.
Tsuchikage en güçlü ikinci gördüğümüz kadarıyla ancak evet, Raikage balonun allahı. Mei bile Tsunade'nin boostuyla da olsa kilometre alanı lav ile kaplıyor iken bu adam neden abartılır hiç anlamam.
Ya kadının iyileştirme gücünden bana ne? Saldırı gücü vs. falan olmayınca dövüşünde düşmanı iyileştirir artık.Pain'in ne olduğunu biliyorum. Tsunade'den güçlü ancak PA Naruto bu seviyede değil. Kyuubi ile olan savaşına kadar da hiç olmadı.
Ve evet, Tsunade Gokage içindeki en güçlü kage.
Bu kadın ortadan ikiye bölünmüş iken kendini iyileştirmeye bile uğraşmadan, saatler boyunca beş kageyi hayatta tutup aynı zamanda da Katsuyu'yu çağıracak kadar çakra biriktiriyor. Katsuyu gelince ise beni boşver bana bir şey olmaz onları iyileştir diyebiliyor.
Tsuchikage en güçlü ikinci gördüğümüz kadarıyla ancak evet, Raikage balonun allahı. Mei bile Tsunade'nin boostuyla da olsa kilometre alanı lav ile kaplıyor iken bu adam neden abartılır hiç anlamam. Hiç bir yerde hiç bir varlık gösterememiş birisi.
?Saldırı gücünün önemini küçümsüyorsun. Yokedici ve yıkıcı gücü
Ehuehuehu üstte attığıma ne diyebilirsin merak ediyorum.Ya kadının iyileştirme gücünden bana ne? Saldırı gücü vs. falan olmayınca dövüşünde düşmanı iyileştirir artık.
Seriyi biliyor olmak Tsunade en güçlü kage veya en güçlü sannin demek ise ben bilmesem de olur.?
Raikage bu konuda da Tsunade'nin önünde değil ki?
Madara Tsunade'nin yumrukları için Raikage'den çok daha güçlü diyor.
İkisi birden V3 Susanoo'ya farklı taraftan vurunca ne oluyor görelim
![]()
Raikage'nin vurduğu yerde en ufak hasar yokken Tsunade paramparça edip Raikage ile birlikte geriye fırlatıyor Susanoo'yu.
Ehuehuehu sahiden bilmeden konuşuyorsunuz.
Kendi kendini batırıyorsun böyle yaparak. En güçlü Sannin gibi bir şey asla söylemedim.Seriyi biliyor olmak Tsunade en güçlü kage veya en güçlü sannin demek ise ben bilmesem de olur.
Ya da az söylüyorsun dur. Tsunade gelmiş geçmiş en güçlü hokage, Sakura da Naruto ve Sasuke' den güçlüdür. Ehuehuehu.![]()