Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Adam zorla dövüştürecek la bunları :D Her şey bitmiş,otur dinlen.Ne alaka devrim falan kime atarın :D Kuyrukluları kaldırsan ne olur kaldırmasan.Şuan resmen kendisini kurtarıcı görüp,kafasına göre şekil verecek dünyaya.Naruto da kuyruklu güçleri vardı,duruyorsa güzel yoksa sasuke tek atar.

Serinin başından beri Hashirama vs Madara diye kafamızın etini yedi :/ Hiç bir şey göremedik.
Adam kendi gücüyle madara oldu :T

Üstelik o Cool Akatsukiyi bile kurucu içinde kurucu çıktı ahanda bu eleman düşünün artık :W

Hashirama vs Madaradan umut kesince Sasuke vs Narutoya döndük artık senaryo önemli değil zaten :/
Şu son dövüşü yapsınlar bitsin artık :T

Roronoa Zoro

Yemin ederim içten içte bekliyordum, bu kadar sıçamaz diyordum. Hatta buraya yazdım mı diye bakayım dedim, yazmamışım.

Roronoa Zoro

Sasuke haklı, tokat manyağı yapsın bütün kageleri, öldürsün Naruto'yu. Bitirsin şu hastalıklı ninja sistemini.
Göründüğü üzere Naruto da anlamış herkesin sevgi pıtırcığı olmadığı, bazı insanların dönemeyeceğini. Öldürmeye gidecek gibi.

Sasuke haklı, tokat manyağı yapsın bütün kageleri, öldürsün Naruto'yu. Bitirsin şu hastalıklı ninja sistemini.
Göründüğü üzere Naruto da anlamış herkesin sevgi pıtırcığı olmadığı, bazı insanların dönemeyeceğini. Öldürmeye gidecek gibi.
" Zamanı geldiğinde bütün nefretini üzerime kus .." demişti :/ Aynen öyle olacak konuşa konuşa dövüşecekler :W
En kötü ihtimal birlikte ölecekler . Madara vs Hashirama gibi bir bölgeye heykelleri dikilir bilmem ne vadisi derler :/
İyi ihtimal , naruto yenecek konu kapanacak. Sasukenin kazanma oranı 0 çünkü " Naruto" :)

" Zamanı geldiğinde bütün nefretini üzerime kus .." demişti :/ Aynen öyle olacak konuşa konuşa dövüşecekler :W
En kötü ihtimal birlikte ölecekler . Madara vs Hashirama gibi bir bölgeye heykelleri dikilir bilmem ne vadisi derler :/
İyi ihtimal , naruto yenecek konu kapanacak. Sasukenin kazanma oranı 0 çünkü " Naruto" :)
Hocası olarak sana yakıştıramadım. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık