Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Ben o sızma olayını hesaba katmadan kutuslarını karşılaştırarak fark yok dedim:D
Birisi kurbağaları öteki yılanları kullanıyor ama bence Orochi'de Jiraiya'da kadar yapardı
Kakashi güçsüz olabilir,ama strateji kurmak noktasında deha bir abimiz
Şaringanla bende kurarım strateji.Şaringan gitti,ilizyon mu gerçek mi diye mal gibi baktı kaldı lavlara yemişim dehasını.Shikimaru çoluk cocuk dahisi geçin onu.O böylemiydi,şöylemiydi derken naruto tek rasengan ile bitiriyor olayı :D

Hacı orasını bilmemde sırf Zabuza ile olan dövüşü bile çok başarılı bür zeka ürünüydü ve sadece sharinganla kurulabilecek bir strateji değildi.Güçlü veya güçsüz fark etmez,Kakashi-sensei ı Sasuke ergeni ne derse desin gerçek bir ninja
Ben sasuke nin lafına bakarak falan demedim.Bana göre kakashi balon karakter.Laf ebesi.Ninjalık zaten geç,dediğim gibi şaringan gitti,mal oldu kaldı.

Öyle demediğini biliyorum,öylesine dedim(Sasuke meymenetsizini hiç sevmem,her fırsatta kaf sokmaya çalışırım:cool: )

Kakashi'nin güçsüz bir karekter olduğu doğrudur.Ama ben ninjalık derken güç bakımından demiyorum,taktik kurabilme,akıl ile gücü dengeleyebilme,soğukkanlı olabilme vs vs...
Bunu yapmakta fayda değil işte.Takım işinde 1 kişi bunu yapar diğerleri işi yapar.Ya da 2 işi sen yapacaksın.Örnek jiraiya.Taktik,beceri güç var.Kakashi de taktik var diyelim(şaringan sağ olsun) güç ve beceri yok.E işin içine takım girdi mi,shikumaru nun babası falan o adamlar var iken buna danışan da olmaz.Sevmiyorum ben kakashi gibi balon karakterleri.Az ondan,az bundan ortaya karışık salata gibi.Adam gibi tek düze kendini geliştir madem oda olmamış.Çakra yok,taktiğin şaringana bağlı.Bunlar gitti mi mal sın işte :D Ki o pozisyonda şuan mangada.

AndHony

adam cennetden dünyaya gidip sharingan verdi helal olsun :D bu animede en kral kişi obito len :D naruto sasuke falan fos kaldı :D

2-3 haftadır Obitonun, Kakashi sharinganlari alacağı için öldürüldüğünü söylüyordum. Hatta geçen hafta Kishi unuttu derken, Kakashi'ye bu hafta şov yaptırdı. Ne obito ne kakashi 5 para etmezler gözümde. Bi de cakrası az olan Kakashi susanoo açıyor, hey maşallah.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık