Savaşta gök taşı indiren Madara ne peki direk kami mi ?Bana göre Minato Naruto'nun Gold D. Roger'ıdır ve Naruto alemindeki en güçlü ninja olduğunu düşünüyorum.
Savaşta gök taşı indiren Madara ne peki direk kami mi ?Bana göre Minato Naruto'nun Gold D. Roger'ıdır ve Naruto alemindeki en güçlü ninja olduğunu düşünüyorum.
-Aha spolier yedikSavaşta gök taşı indiren Madara ne peki direk kami mi ?
Savaşlarının sonuna yakın yani ölmeden önce Rinnenganı uyandırdı Madara ve yine de yenildi. Demek ki Rinnengan'da yetmiyor Hashirama Senju'ya.Kim kimi yenmiş sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Roger'ı hashirama yapsaydın daha iyi olurduMinato Naruto aleminde bizim Shanks gibi bir karakterdir bence:
Roger-Madara
Shanks-Minato
Böyle bir eşleştirme bir nevi benim gözümde Naruto'nun Tobi ile olan savaşına bakarsak bence hala Minato seviyesine çıkmadı.
işte bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum keşke hala kim diyor olsaydıkNaruto hala geçemedi Minato'yu. Doğuştan torpilli Hashirama ve Madara haricinde Minato'yu geçen bi ninja görmedik daha. Naruto'nun daha çok yolu var. Kakashi olmasa biz hala tobi kim lan diyor olucaktık. Keşke hala öyle diyor olsaydık...