Paini kuyruklu ile baya yordu.Nagato yu talk no jutsu.Naruto kim nagatoyu yenmek kim.Hazır konu açılmışken sorayım Naruto Pain'i nasıl yenebildi? Sadece ben değil çoğu kişi soruyor ondan dolayı
Millet Sasuke'nin Deidara'yı yenmesine laf söylüyor ama Naruto'ya gelince kıvırmaya çalışıyorlar Kuyruklu da olsa Narutonun seviyesi yetmezdi o anki haliyle bencePaini kuyruklu ile baya yordu.Nagato yu talk no jutsu.Naruto kim nagatoyu yenmek kim.
Evet Naruto vs Pain tartışmaya açık bence de.Üzerinden uzun zaman geçtiğinden her olayı hatırlamıyorum da tamamen eşit şartlarda kapışmamışlardı sanki.En güçlü path köyü yok eden shinrayı attığından uzun bir zaman gücünü kullanamamıştı diye hatırlıyorum.Doğal olarak deva path bir süre oyun dışı kaldı+o shinradan dolayı çakra harcamış oldu.Bir de painin amacı Naruto'yu canlı yakalamaktı.Öldürmek için saldırmak ve canlı yakalamak için saldırmak arasında fark vardır.Bir de kyuubinin yine Naruto'nun g.tünü kurtarması gibi bir durum var.Yoksa o chibakudan çıkabileceği meçhul.Millet Sasuke'nin Deidara'yı yenmesine laf söylüyor ama Naruto'ya gelince kıvırmaya çalışıyorlar Kuyruklu da olsa Narutonun seviyesi yetmezdi o anki haliyle bence
Peki İtachi vs Pain, Rinnegan Sasuke vs Pain karşılaşması ne olur sence?Evet Naruto vs Pain tartışmaya açık bence de.Üzerinden uzun zaman geçtiğinden her olayı hatırlamıyorum da tamamen eşit şartlarda kapışmamışlardı sanki.En güçlü path köyü yok eden shinrayı attığından uzun bir zaman gücünü kullanamamıştı diye hatırlıyorum.Doğal olarak deva path bir süre oyun dışı kaldı+o shinradan dolayı çakra harcamış oldu.Bir de painin amacı Naruto'yu canlı yakalamaktı.Öldürmek için saldırmak ve canlı yakalamak için saldırmak arasında fark vardır.Bir de kyuubinin yine Naruto'nun g.tünü kurtarması gibi bir durum var.Yoksa o chibakudan çıkabileceği meçhul.
Dezavantajlı olan taraf Pain'di bence.Ona rağmen zar zor yenildi.