Orochimaru ölüyormuş filmi o yüzden merakla bekliyorum,hangi labaratuvar köşesinde ölecek acaba bizim tensai.Ara ara bakıyorum da animesine, hey gidi günler diyorum. Zamanında ne çok seviyordum seriyi, ve ne de güzel sahneleri, arcları var.
Ooo. Sıvama yerlerini göreceğiz desene. Kaçıncı bölümde şuan, belki izlerim.Filler bitti sonunda, Kaguya geldi
Hepimizi trolledi resmen adam. Alın size sonxD der gibi.Koskoca Madara yerine seriyi Sakura ergeninin benzeri bir kadınla bitirdi ya yatacak yerin yok Kishi.
457. bölümdeyiz, şimdi 58 belki çıkmıştır, her hafta düzenli izliyorum ben. Son 4-5 bölümü izleyebilirsin, İtachi var ve fena değil.Ooo. Sıvama yerlerini göreceğiz desene. Kaçıncı bölümde şuan, belki izlerim.
Tamamdır teşekkürler. Sona yaklaşmışsa izleyelim bir şey olmaz. Yıllarımı vermişim seriye birkaç bölüm koymaz. En son animede Minato'nun kol gidince dellenip bırakmıştım.457. bölümdeyiz, şimdi 58 belki çıkmıştır, her hafta düzenli izliyorum ben. Son 4-5 bölümü izleyebilirsin, İtachi var ve fena değil.
457. de Oruchimaru var deyim. Filler ama akatsuki olunca güzel oluyor.Tamamdır teşekkürler. Sona yaklaşmışsa izleyelim bir şey olmaz. Yıllarımı vermişim seriye birkaç bölüm koymaz. En son animede Minato'nun kol gidince dellenip bırakmıştım.