Bleach gibi filler olsa amenna.Adamlar kubo dan daha iyi arc yapıyordu Ama naruto da sürekli olmuş şeyi göstermek.Garra nın velet hali,naruto nun salıngaçta sallanması,shikimaru nun asuma ile santranç benzeri oyun oynadıkları sahne.Milyon kere izledik.Bu filler falan değil artık biz bokunu çıkarttık izleyin sizde diyor herifler.Kişhi naruto mangasını uzattıkca uzatıyor buda bize fillerin artıracagını gösterıyor
+1Bleach gibi filler olsa amenna.Adamlar kubo dan daha iyi arc yapıyordu Ama naruto da sürekli olmuş şeyi göstermek.Garra nın velet hali,naruto nun salıngaçta sallanması,shikimaru nun asuma ile santranç benzeri oyun oynadıkları sahne.Milyon kere izledik.Bu filler falan değil artık biz bokunu çıkarttık izleyin sizde diyor herifler.
Bleach gibi filler olsa amenna.Adamlar kubo dan daha iyi arc yapıyordu Ama naruto da sürekli olmuş şeyi göstermek.Garra nın velet hali,naruto nun salıngaçta sallanması,shikimaru nun asuma ile santranç benzeri oyun oynadıkları sahne.Milyon kere izledik.Bu filler falan değil artık biz bokunu çıkarttık izleyin sizde diyor herifler.
şuan degil tabiki ama olucak. naruto kyuubi yüzünden çakra kontrolü saglıyamıyordu bu yüzden genjutsuda ninjitsuda ve mühür tekniklerinde çok başarısızdı diye hatırlıyorum.(rasengan ve kagebunshin ninjitsunun dibi gerçi ama genede bu adam kötü yani bu konularda) narutodan genjutsu olmasada bikaç mühür teknigi ögrenebilicegi konusunda büyük ümitlerim var.Hala naruto dan yeni bir teknik bekliyormusunuz
Yok daha değilİyide spoiler verdiği yer anime'de geçmiyor mu zaten? En son 270'i izlemiştim, dediği yeri geçmişler zaten, anime izleyenler bakabilir.
Naruto'nun sarı halde görünmesini diyorum ben ama, sizin dediğiniz başka sahne o zaman.Yok daha değil
Narutonun Kyuubi yüzünden chakra bozukluğu Jiraiya tarafından halledilmişti.şuan degil tabiki ama olucak. naruto kyuubi yüzünden çakra kontrolü saglıyamıyordu bu yüzden genjutsuda ninjitsuda ve mühür tekniklerinde çok başarısızdı diye hatırlıyorum.(rasengan ve kagebunshin ninjitsunun dibi gerçi ama genede bu adam kötü yani bu konularda)narutodan genjutsu olmasada bikaç mühür teknigi ögrenebilicegi konusunda büyük ümitlerim var.
Tensei ye malzeme vermişsiniz yineNarutonun Kyuubi yüzünden chakra bozukluğu Jiraiya tarafından halledilmişti.
Genjutsu kullanmamasının bununla %99 alakası yok. Jiraiyanın belirttiği gibi genjutsu kullanabilecek yeteneklere sahip bir ninja değil.