Yok dostum izledim zaten onları. 2016'da bildiğin başlayacaktı diye reklam yapıyorlardı o yüzden merak ettim. Mini seri olsa bile her bölümün sonunda asıl hikayeden parçalar veriyordu, en son da Escanor'u gösterdi zaten.
Sanırım 4. bölümün sonunda kral bir rüya görüyordu. İşte o rüya 2. sezonun hikayesini oluşturuyor bence. Belki ikinci sezon için finali nasıl yapalım diye düşünüyorlardır ya da manganın biraz daha ilerlemesini ve şuan ki konunun bir sona bağlanıp başka bir konuya geçiş yapmasını bekliyorlardır.
Asıl hikaye ile ilgili olarak verilen bilgiler çok azdı. Nasıl anlatsam, daha çok birinci sezondan sonra ikinci sezonun başlangıcı için düşündükleri hikaye arasında "Bizimkiler" in başına ne gibi olaylar geldi, neler yaptılar tarzında bölüm içerikleri vardı. En basitinden hatırladığım kadarıyla Howzer ile ilgili bir bölümde anlatılanlar mangada bulunmuyordu gibi gibi. 4 bölüm içerisinde mangada da yeri olan bilgiler ve olaylar da vardı tabii, sadece bölümlerin tamamına oranla çok küçük kısımlardı o anlar. Umarım en sağlıklı bir şekilde ifade edebilmişimdir kendimi
Merakla bekliyorum ben de devam sezonunu