Meliodasla takıldı ya öbür dünyada bilmemkaç milyon yıl. Ben asıl rakibine nasıl zarar verdiğini çözemedim. Ban dışarıdan meliodas içerden mi vuruyor şeytan krala?Ban o zehirli havadan niye etkilenmedi?
Meliodasla takıldı ya öbür dünyada bilmemkaç milyon yıl. Ben asıl rakibine nasıl zarar verdiğini çözemedim. Ban dışarıdan meliodas içerden mi vuruyor şeytan krala?Ban o zehirli havadan niye etkilenmedi?
Meliodasla takıldı ya öbür dünyada bilmemkaç milyon yıl. Ben asıl rakibine nasıl zarar verdiğini çözemedim. Ban dışarıdan meliodas içerden mi vuruyor şeytan krala?
Şimdi Meliodas serinin en güçlüsü oldu mu ?Asıl soru şu ; Ban artık ölümsüz değil.ne yapacak rakiplerine karşı?
Boş delikanlılık yaparsa etini delerler valayi
Hayır.Şimdi Meliodas serinin en güçlüsü oldu mu ?
Hayır. Tokat manyağı yaptılar. Ne ümitlerle bekledik farklı şeyler olacağını ama olmadı.En güçlü kim? Hala Escanor mu?
Kim yere serdi peki bu yiğidi.Hayır. Tokat manyağı yaptılar. Ne ümitlerle bekledik farklı şeyler olacağını ama olmadı.
Kim yere serdi peki bu yiğidi.
Animesinde görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Ortaya ilk iki şeytan çıktı. Bunların bir araya gelmiş formu. Gidişi bile efsaneydi. Merlin buna zaten öleceksin dedi ama şimdilik öyle bir şey yok. Mael geldi şimdi, Escanor'un lütfunun asıl sahibi. Escanor ona ödünç(!) verdi. En sevdiğim adam ya.