Dublaj değil, mangasının Türkçe editli halini sormuştumDublaj mı demek istedin ?
Google'da biraz arattım ama bulamadım sana zahmet kaynak verir misin?Çevirisini yapan birçok manga sayfası var
Dublaj değil, mangasının Türkçe editli halini sormuştumDublaj mı demek istedin ?
Google'da biraz arattım ama bulamadım sana zahmet kaynak verir misin?Çevirisini yapan birçok manga sayfası var
Mangadenizi çeviriyor sadece benim bildiğim, onlar da ilk sezonun bittiği yerden çevirmeye başlamışlardı. Başlarını çevireceklerini de sanmıyorum. İngilizce idare edeceksin maalesef.Dublaj değil, mangasının Türkçe editli halini sormuştum
Google'da biraz arattım ama bulamadım sana zahmet kaynak verir misin?
Mangadenizi mangatr puzzlesub serimanga sitelerinde bulabilirsin.Dublaj değil, mangasının Türkçe editli halini sormuştum
Google'da biraz arattım ama bulamadım sana zahmet kaynak verir misin?
Hadi ya geldi mi yiğidim beklenen noktayaHaftaya escanor şov olabilir diye konuyu dürteyim.
Ahaha bu mesajı yazdıktan sonra bıraktım animeyi Yine aynı şeyi yazacaktım. Bir de kendimi alıntılamak istedim. Nasıl olacak diye merak ettimİkinci sezonda biraz bozdu gibi ilk sezona göre.Daha yarısındayım.